SUUUCK

Tentor är inte kul, speciellt inte när man gick och tappade motivationen i november någon gång. Meen sen var vi på NH och åt god lunch och lyxade till det med ett glas vitt. Och på det blev det lite shopping. Imorgon välkomnar vi CSN med andra ord. Nu är det dags att ta tag i ny kurs -jippie, det ska bli så kul och givande och jag brinner verkligen för det här (visst lät det övertygande?!)

Btw jag har adopterat ett nytt fadderbarn, en liten spanjak, här ska det säljas böcker:) Haha

KVÄLLSMÖTE

Shit vad saker kan ta tid. 16.30 sprang jag till bussen för att vara på möte 17.15. Kom så klart försent eftersom bussen så klart inte kom i tid...Sen var det möte till kl 21 och eftersom bussen hem till mig går sjukt sällan var jag hemma kl 22. Alltså nu har jag varit borta ifrån plugget i fem och en halv timme.
Bunkrat upp med godis och kaffe så nu blir det att sitta uppe och plugga till allt sitter där det ska. Sova kan man göra när man blir gammal...

18 dagar kvar

TISDAG

Försökt plugga lite, men hoppas bara på att det blir super easy frågor imorgon. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig till skolan idag. Dagens stora projekt.
Idag på Efter 10 ska de prata om sockerberoende, sjukt sugen på godis blev jag när de visade hur mycket en genomsnittlig svensk äter på ett år, 17 kg. Mer än 3hg i veckan. Så det kan nog stämma...

HEMMAPLUGG

Imorse när jag vaknade var det helt okej att gå och lägga mig i soffan och se på tv. Det var ju ishockey. Resterande dag har jag försökt plugga, men jag har haft värsta pluggångesten. Ont i hela kroppen så fort jag satt mig vid tentorna. Anledningen är att jag inser att jag kan för lite. På tok för lite!!
Imrogon blir det plugg här hemma igen innan jag ska iväg på kvällsmöte på skolan. Ska bli så kul att komma igång på riktigt, att kunna gå till TEAM rummet och börja jobba.
Nää lite mer tenta plugg innan bingen får det bli!

Och btw silver! Våra svenska damer är så flinke.

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Oj vilken kul helg jag haft.

Igår började det med att vi skulle ta oss fram i snökaos till okänd destination. Men med tanke på att de sa på nyheterna att man överhuvudtaget inte skulle ta sig ut blev det lite spännande. Vi bodde i ett supergulligt hus, men kallt, riktigt kallt. Vi har ätit en massa och druckit en massa och idag har vi varit sjukt seriösa och haft möte från kl 9 till kl 15. Nu har Matsis kommit hem så nu ska jag vara social <3 <3

DET BÖRJAR LOSSNA...

Idag är första gången som jag börjat greppa något i denna kurs (och på köpet lite Kalk), men känns ändå lite stressigt med tanke på att tentan är på onsdag.

FILM

Glömde att berätta vad det bästa med Valentine's Day filmen var. Trailern för Sex & The City 2. Åhhh vad jag längtar ähm ser fram emot till den kommer:)

SEMLOR

Ursäkta att jag stammade förrut, men ville bara berätta att det blev två, årets kvot är nog fylld...

IDAG SKA MAN ÄTA SEMLOR

Åhh vad jag äääälskar dessa underbaringar. Idag ska jag äta många:) Vet inte när var och hur, men det ska vi lösa.

IDAG SKA MAN ÄTA SEMLOR

Åhh vad jag äääälskar dessa underbaringar. Idag ska jag äta många:) Vet inte när var och hur, men det ska vi lösa.

ÅRETS SÄMSTA FILM

Måste vara Valentine's day. Se den inte!!!

HAPPY

I måndags var jag på intervju till team kommiten. Igår fick jag veta att jag fick den post jag ville ha. Så nästa helg ska jag på kick-off med hela kommiten. Åhh detta ska bli sååå kul!!

WHAT TO DO

Borde en massa, men ååååhhhhrkar inte. Har i alla fall lagat ett antal jeans idag och därmed sparat i några av mina stackars lånade slantar. Dessutom hittade jag två nya potentiella boende på Stångåstadens hemsida. Nej nu ska jag stänga ner dator och tv och börja plugga, även om motivationen ligger på noll....

<3

Nu har mammi och pappi åkt hem igen, eller ja det var ju i och för sig snart 11 timmar sedan, men usch, alltid lika tungt. Vi har varit på tapasrestaurang, varit ute och promenerat, sett melodifestivalen, druckit vin, ätit tårta, shoppat, varit på Cloetta fabrikens outlet och ja haft det bra. Sen har jag och Mats spelat guitar...rock band...kuuuuuuul.

Jag får i alla fall träffa min goa föräldrar snart igen. Det är ju inte långt kvar till Gran Canaria:)

FEST

Idag blir det partay!!! VSR-kravall. Först hem till Linda för singstar, beerpong och twister. Ska bli jätte kul.

Och se vad som damp ned i postlådan idag <3

BIO

För andra gång denna vecka blev det bio. Har ju gått för halva priset, men det tar slut imorgon så det gällde att passa på. Precious var lite tyngre än It's complicated måste jag säga, usch. Och det är ju egentligen inte något "ovanligt" människoöde. Det finns ju faktiskt människor som växer upp så där. Åh varför finns det så många idioter på denna jord??!!

Jag och Erika var i alla fall och fikade sen i väntan på bussen. Och vi fick båda trevliga telefonsamtal angående team-kommitén. Vad kul det varit om vi fått det!

Imorgon blir det tydligen kravall:)

NÄR SKA DET SLUTA SNÖA??!!

Kissen ville inte ens ut, vände i fönstret






Och snart kommer jag väl inte ut längre, snacka om insnöad...


PRESENTEN

Se vad jag fick av Mats i födelsedagspresent...



...espressomaskin med små koppar till. Gud vad gott det är att dricka på morgonen.

NY VECKA

I lördags sökte jag utlandsplats. Det blev Lyon på första plats och Grenoble på andra plats. Sen var vi ute och åt på Nori. Sen skulle vi se film, men somnade båda två.

I söndags fick jag en espressomaskin i födelsedagspresent. Jag var och tränade och gjorde super god moussaka.

Igår gjorde jag och Erika klart uppgifter och sen var jag på bio och fikade med Sanna. Vi såg "It's complicated". Åhh den var så bra!!!

Idag har jag varit i skolan och tränat, tvättat och pluggat.

Ikväll är det LA GRANDE FINALE!!!

RSS 2.0