GLAD PÅSK

Hemma -sjuk- utan någon som helst lust att plugga. Men ikväll kommer missemasse hem och sen åker vi och påskfirar i hans stuga, myyyyys. Nästa vecka blir det arbetsmarknadsdagar i jönköping. Sen har jag "tenta-p". Sommar jobb är också kirat och klart:) Samma gamla härliga jobb:)

Nu vill jag ha (förrutom masssssa godis)

  • Bruna lårhöga stövlar med matchande skinnjacka och en stoooor sjal
  • Liten söt blommig kjol till midsommar (ute i god tid)
  • Sydenresa i mitten av juni
  • Bankettklänning till nästa fredag
  • ...och en riktigt mysig påsk

MOTIVATION

Gud vad svårt det är ibland att hitta motivation att göra saker.  Tex plugga till internationell ekonomi. Jag kommer inte läsa national ekonomi sen. Varför måste jag läsa det nu?? Speciellt när allt man läser endast kan tillämpas teoretiskt och inte praktiskt.

Dessutom är kursupplägget sämst. Jag förstår inte att vi ska tvingas förnedra oss på seminariena för att den gå till tentan med i princip minus poäng eftersom det är OMÖJLIGT att få extra poäng som han sen ändå räknar med vid gränserna. Nej ge oss Statistik Kalle i alla kurser så kommer vi alla tralla till skolan och sätta VG på tentorna...

Efter en vecka i Syden är det till och med svårare än innan att hitta motivationen. När man vet hur bra man kan ha det och så regnar det när man cyklar hem, usch nej - ge mig sol, värme, SOMMAR!!!


JAHAPP

Då var man hemma igen efter en vecka i paradiset. Det har varit sjukt skönt. Men nu är det tillbaka till den bittra verkligheten som gäller....Bara att ta tag i det!!

SATC

Åhh nu har jag haft lång bakis morgon med Sex and the city filmen, den är helt faboulös. Och den blir bara bättre och bättre varje gång jag ser den. Märks att man är lite känslig också, ja grät åt allt, trots att jag redan sett den ett antal gånger.

Och den 28e maj är det dags för tvåan. Jag tänker cocktailparty med några tjejer och sen limo till biografen, det blir sweeeeet:)

UNDERBARA HELG

Denna helg har varit bra! Mysig och härlig med lite shopping och andra trevligheter i mitt andra hem, Hallsberg/Marieberg.

RSS 2.0