STUPID PEOPLE

Hört i Ekosys.
"Förra året var det 11:11 11-11-11"
"Men vaddå det är ju varenda år, typ som i år kommer det att vara 12:12 12-12-12"
"Jo, men inte med bara ettor"
"ja, du tänkte så!!"
"Ja det sker ju inte så ofta, kommer bara hända en gång till 22...ähm..."
Personliigen ser jag framemot 22:22 22-22-22 För visst har väl ett år 22 månader, inget konstigt med det...inte alls faktiskt...

SÖSTRA MI

Jag måste bara säga att jag är så glad för att jag och min syster har fått så fin kontakt. På något dumt sätt blev det att när vi flyttade till Oslo/Haugesund blev det liksom "för långt". Men nu vi pratar vi i alla fall ett par gånger i veckan och det gör mig sååå glad. Glad i dig min käraste syster.

Syster inklusive Silje och jag i Lyon förra våren

<3

MINA LILJOR

På väg hem från skolan i lördags köpte jag lite fina blommor som nu prydeer köksbordet och sprider väldoft. Vem behöver sån där *pysch pysch* rumsdoft då, som Diana uttryckte det.



MORGONMÖTE

Jag är fortfarande sjukling så idag fick vi ha morgonmöte hemma hos mig, Mery och jag. Det gick bra, förutom att vi nu är på ruta ett två. Vi har massor vi måste göra om vi får godkännande av vår handledare, men mycket kul saker. Nu jäklar ska vi reda ut begrepp:)

Och just som vi tänkt att vi kanske skulle reconsider att göra intervjuer damp ett positivt svar ner i inkorgen, yaay.

VÅFFLOR

Någon som vågar sig hem till en sjukling idag med liten nygräddade glutenfria våfflor??? Pleeeeease!?

TRÖTT SJUK HÄNGIG

Nu har jag gått och blivit förkyld igen. Känner mig nästan febrig och vill bara hem och lägga mig under täcket. Men vi har bestämt att det är "måndag" idag och det är plugg plugg som gäller fram till inlämning på tisdag så istället sitter jag här i skolan och "sover".


KUNGLIG AGENT

Satt och kollade lite på Vänner och kunde inte låta bli att fundera över om Kronprinsparet blivit inspirerade av Joeys agent, Estelle:) Haha

MYSIG DAG

Förutom frukosten i solen blev det ytterligare en kaffe i solen och sen en glass:) Varmt och göttigt. Men när jag cyklade hem vid 21-tiden var det inte längre så himla skönt att endast ha på sig cape. Capen kan vara världens snyggaste men mest opraktiska och oanvändbara plagg. Har nästan bara kunnat använda den en gång per säsong sen förra våren.

Och om jag frös när jag cyklade hem var det nog inget i jämförelse med vad tjejen som jag mötte på cykel gjorde. Hon hade på sig t-shirt, klänning och strumpbyxor (punkt). Ingen jacka, inte ens en kofta eller sjal. Burr.

Och så är jag klar med pm-et i min extra kurs, yeeeeey. Nästa fredag är det redovisning och opponering sen är det klart. Så jäkla gött att slippa tentapressen och -stressen.

Och så har jag bestämt mig för att inte bry mig om jantelagen som säger att jag minsann inte kan ha high-heels i skolan. Så både idag och igår pryddes mina fosingar av två riktiga guldkorn:)  och jag är för tillfället 1,88 lång;)

HANDBOLL IGEN

Okej jag gick kanske händelserna lite i förväg när jag skrev att YIF kom två bara för att de vann matchen mot RIK. Nu var det ju så att de hade en seriematch kvar. Men eftersom Tumba som de mötte igår låg sist i tabellen så tänkte jag att det skulle bli en lättsomenplätt match. Och hur rätt hade jag:) De vann med fyra bollar och blev alltså tvåa i serien.
Grattis igen!


ATT TA VAR PÅ NUET

Jag är nog sämst på att ta tillvara på nuet och ältar antingen gammalt eller ser fram emot något nytt. Men idag tog jag min kaffekopp och gröt och gick ut i solen och åt frukost. Vi har ju helt vindstilla inne på gården och enligt termometern (som sitter på solsidan) var det 25 grader där ute. Det var fantastiskt skönt. Denna årstid måste väl ändå vara den bästa?


FAR

Ikväll ska jag och pappi ut och äta. Sen blir det att kolla på svåger/svärson i sista seriematchen. Idag bjuder Linköping på en fantastisk vårdag. Blev kaffe i solen med Frun som för övrigt spenderade natten hos mig. Så himla bäst det är att ha sovgäst. Kände mig som ett barn när vi stod och borstade tänderna tillsammans.


ANGÅENDE NAMN

Ericusficus! Kom att tänka på en sak. Nu har jag sett sjukt många som har förnamn och efternamn som "matchar" och nästan rimmar eller har samma bokstäver i sig. Så jag tycker absolut att du kan satsa på en Selma, en Selma Selme.

BLOGG-STATISTIK

Alltså det här med statistiken på min blogg är bra lustigt. Inte för att det är så himla många som kikar in här, men ni är galet inkonsekventa. Vad är det som gör att statistiken helt plötsligt kan skjuta i höjden en dag för att sen åter dala? När jag länkade från facebook var det extra många här inne, men det gör jag ju inte längre så nu sitter jag här och pillar mig i naveln och funderar om vad det kan bero på.

SILJE MAJVI JOSEFIN

Minigrisen och jag har ju förutom några gener även namnet gemensamt. Och idag får vi lov att slå ihop två fåniga namn och göra oss en namnsdag. För visst måste väl ändå Josefin vara vanligare än både Josef och Josefina. I alla fall Grattis till oss på namnsdagen.

En endaste liten ynka bild på oss två tillsammans hade jag i min ägo. Ändring på det i påsk:)

COOLASTE KATTEN I STAN

Hur cool är inte mosters favorit?! Hon har fått Dior kläder, inte illa att hon brås så på mig.

Min lilla guldklimp, om 15 dagar kommer jag ner och busar med dig!!

BOOZT

Åh vilken lördag!
En tur till Stockholm gjorde susen för abstinensen. Först promenerade vi till Söder där vi åt lunch på Café Rival tillsammans med Charlotte som jag lärde känna genom min syster när jag gick i nian och hon gick första året på gymnasiet. Vi hade inte träffats sen hon åkte till Canada för typ två år sedan så vi hade en hel del att ta igen.

Efter en god sallad fortsatte vår promenad länga Drottninggatan för att möta upp Sandra som jag inte träffat sen i somras eftersom hon befann sig i Australien hela hösten. Vi gick till Stora Tunnan och drack öl (grön Norrlands Guld) för att fira St Patricks Day.

Sen lämnade Sandra oss och vi mötte upp Johanna och Rickard för en middag på Brasserie Le Rouge. Det blev lyxigt värre och vi hade så himla roligt.

Det blev en helt perfekt lördag som slutade med att vi däckade i säng runt kl 1. Himla mysigt att få lite tid med gamla vänner!!!

GRATTIS GRATTIS

YIF vann kvällens match. De kom tvåa i serien och kommer att vinna sm-guld (gick ju så bra när jag spådde Loreens vinst så jag testar igen om jag kan sia). Jag som helt plötsligt all of a sudden bara så där blivit värsta handbollsnörden följde sista minutrarna på Ystad allehandas liveblogg. Det var alltså varken röst eller bild bara en snubbe som skrev: "Thynell föll", "Palle i ribban", "Müller räddade", "Jim är kung", "Bager mål" hahahaha. Men det sjuka var att det blev spännande ändå. Kanske inte var så konstigt när man satt och vänstade på om nästa rapportering skulle bli "Vinst" eller "RIK reducerade och det blev oavgjort"

Imorgon drar familjen Selme/Malmström till huvudstaden.Vi ska hälsa på Estelle och hennes föräldrar. Vi ska träffa bästa Charlotte och käka lunch på Söder, sen träff med bästa Sandra och Calle (och annat känt folk) och så avslutar vi det hela med drink och middag tillsammans med bästa Johanna och Rickard. Och ja då ALLA är bästa!! Och tv4 lovade sol och 11 grader när jag kollade sist så jag tänker cape och solbrillor för att fira vårens ankomst.

ÄR DET INTE LITE SJUKT ÄNDÅ?

5,9 % av de som är intagna på svenska fängelse är kvinnor. 94,1 % är män (om det inte finns några hermafroditer, äh vi avrundar väl det då..) 94 % är män. Mansskatt någon?

Om du är allergisk kan du få mat subventionerad. Men om du är halvblind (som jag) får du inte glasögon/linser subventionerat.


HÖRT I BIBLAN

"Ja det kanske jag hade behövt om jag skulle göra en LEVEL, men det ska jag ju inte." Jag kommer osökt att tänka på WOW-Jocke (youtuba om du missat det, Gustavsson är hilarious) 


JAG BEHÖVER VISST

Jag tror minsann att jag har behov av att föröka mitt väskförråd. Här kommer behov 1 och 2. Vill ha!!!


WORKING 9 TO 5

I wish...nu åker jag hem från skolan....


18 DAYS TO GO

Om 18 dagar tar jag mitt pick och pack och åker på "påsklov" hem till Skåne. Förutom att skriva på den fantastiskt roliga uppsatsen (märk min ironi) så ska jag krama en massa känt folk. Date med Charlotte och Emelie är halvt inplanerat. Sen hoppas jag på en given date med Johanna, Nea och Emelie??! Och så vill jag träffa kändissambon Martina. Och åka och shoppa i Malmö med min kära mor. Sen vill jag umgås med släkten och hänga en massa med bästa bebisen Silje. Och så tycker jag att de klämmer in en slutspelsmatch i Ystad så att jag kan få se lite mer live. Och konstunda...Hur lång är påsken nu igen?


MAMMA MIA

Sitter i skolan och lyssnar på soundtracket till Mamma Mia. Är det en av världens "sorgligaste" filmer eller är det bara jag som hulkar mig igenom "slipping through my fingers"??
Saknar min mammie så fort jag tänker på denna scenen och hör den låten.
  


MELLOKVÄLL 2012

Som sagt, nästa gång går jag all-in. Ursäkta den dåliga bildkvalitén. Men det mesta var ju suddigt denna kväll så här bjuder jag er på känslan också.

AMEN NOOOO

Jag som stolt berättat för folk att jag minsann aldrig har sett YIF spela en förlustmatch. Oavgjort eller vinst är det enda som gällt för detta ögonpar. Until today. Dumma dumma Skövde!

GLUTEN AMATÖR

Nu har jag bestämt mig, aldrig mer pizzeria med denna magen. För två helger sedan beställde jag glutenfri pasta på en pizzeria inne i stan. Med tanke på hur min mage reagerade är jag väldigt tveksam till att det var glutenfritt jag fick. Igår skulle vi bakis-käka här hemma och Mats ringde och hörde vad jag ville ha eftersom de inte hade glutenfria pizzor. Blev kebab. Men efter det kalaset var toaletten åter min bästa vän (jag ska inte gå in på detaljer, I promise).

Melodifestivalskvällen blev sjukt lyckad. Rätt låt vann. Det finns en man på denna jord som heter Klitos Klitou. Riverdance. Glittrig klänning, guldiga lösögonfransar och rosa pageperuk. "Champagne" och brottning. Haha galen kväll. Men som vi sa - när det är dags för ESC ska vi gå all-in.

Och gårdagen kunde kunde knappast fått ett bättre slut. Världens bästa film på 5:an - Pretty Woman

SÖMNPILLER

"Inom nutida neodarwinistisk evoultionspsykologi och antroplogi..." *snark* ifrån biblioteket


TELEPORTERA

När ska människan lära sig att teleportera sig??? Jag vill kunna det NU. Tar ju en evighet att ta sig från plats A till B, dessutom i snöiga Sverige är det svinkallt. I dagens "effektiva" samhälle kan man väl tycka att detta borde vara nästa steg??


PARTAY

Jag vill ut och slå klackarna i taket ideg. Klä upp mig till tänderna, bära svårburna skor och lägga på för mycket mascara. Jag vill dricka champagne och dansa tills natten blir dag. Jag vill till FIRST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


WHAT TO DO

Amen seriöst kan man göra något åt sin anus-haka (se bild nedan)?? Världens grop eller ska jag kalla det avgrund? Krater? Hej jag heter josefin och jag har en krater haka, vad har du?


RSS 2.0