FRISÖREN

Resultatet av besöket hos frisören idag blev bra. Förväntade mig i och för sig att vara mer wild and crazy än vad det blev. Men en liten förändring fick vi till. Jag vill att det skulle se ut som att mitt hår blivit rejält solblekt, men växt ut. Lite som "dip-dye" men lite light version. Nu blev det extrem light version, men är nöjd ändå. Dessutom var det första gången som min frisör skulle göra något sånt här så jag var lite av en försökskanin. Och för att vara försökskanin tyckte jag att det blev super bra. Försökte få till lite webcam bilder. Typ så här blev det:)


HELT FEL

I lördags grillade vi och idag snöade det, vart tog våren vägen?? Jag förlitar mig på aftonbladets (eller expressens ??!) spådom om temperatur över normalt från och med mars.

Helt fel ansåg jag att Angelina Jolie var på nattens Oscar också. Why oh why väger hon mindre än 30 och vill posera extremt bredbent på varenda bild?

Helt rätt gjorde jag däremot idag när jag klippte svallet. Eller topparna på svallet och trimmade luggen så att jag faktiskt ser något igen, alldeles för länge sen sist. Jag bokade även in en färgtid till onsdag, spännande spännande. Länge sen jag ändrade någon färg i detta hår. Men efter som allt blir grått i detta land denna årstid så gäller det att piffa. Och nu väntar jag på årets första brännande solstrålar. Årets mission: att bli lika brun som förra våren;)



SEXMÄSSA

Jag lever, men det är knappt. Dagarna passerar förbi i ett sjukt snabbt tempo och jag får inte gjort vad jag skulle vilja (läs:behöva). Helgen spenderades i Skåne med släktmys på lördagen och handboll i Ystad på söndagen. Snabb helg med andra ord.

I tisdags bakade jag och Angelica semlor hemma hos mig och vi blev nio tjejer som hjälptes åt att äta dem. Semlor och top model är en så där bra kombo.

Igår hade jag och frugan sleep-over. Vi kollade på smurfarna -*la la lalalala* trallade jag hela vägen till skolan idag.

När jag kom in på min "arbetsplats" i Key insåg jag världens roligaste sak. Det är sexmässa i entrén. Hur bra jobb har man inte då, om man kan gå på sexmässa på kaffepausen. Ska jag sätta som krav till framtida arbetsgivare... ;)  


MIN HJÄRTE DAG

Vaknade av en puss av min prins. Tyvärr var det avskedspussen jag fick så här på alla hjärtans dag eftersom vi inte ses förrän på torsdag, i nästa vecka. Sen var det sklola, plugg och snö som genomsyrade min dag, mindre kul. När jag kom hem efter en snabbcykeltur till Chocolat väntade Diana och ett blomsterbud på mig. Min prins hade skickat blommor till mig, ja man kan tydligen lära gamla hundar att sitta. Jag blev så himla glad!! Sen kom frugan hit och drack mousserande, åt macaroons och kollade top model med mig. Väldigt bra avslut på denna dag helt enkelt.

Och jag fick även fin, fint kort av bästaste Sandra. Ja, dags att flytta "ihop" snart igen tycker jag!!!


KONSTIGA DRÖMMAR

Imorse när jag vaknade var jag jätte orolig. Kunde inte komma på varför, men sen fick jag flashback efter flashback från drömmarnas land. Jag var i Lyon, som var Egypten, som var Campushallen. Huset som vi bodde i var ett hotell som blev en lägenhet som var placerad så nära vattnet att huset gungade som en båt, trots att vi bodde på nedersta våningen. Och så var Erika (aka frugan) där och sen träffade jag hela klassen som var och tränade och jag skulle också träna men då fungerade inte maskinerna för att det var en tävling  där en massa gladiator liknande människor skulle kasta bollar mot ett "lilla sportspegel-plank" och där uppe där löpbandet brukar vara var läktare som man kunde kolla på "spelen" där nere. Och där stod Nea, med sina kompisar Sara och Frida (som jag inte träffat på flera år). Konstigt att jag inte vakande utvilad imorse?? Nääää!!!


SKRATTFEST

Idag tog jag och Mery en välbehövlig skrattpaus i uppsatsskrivandet. Vi gick på bio och såg "En gång i Phuket". Sjukt mycket vad jag skrattade, högt som tusan och så att tårarna sprutade. Den är troligtvis inte så kul, men min humor låg på den nivån idag. Norska skådespelerskan, programledaren, fotomodellen, designern och 86:an Jenny Skavlan hade en stor roll i filmen. När hon klev ur vattnet i bikini i Thailand kollade Mery och jag på varandra, nickade och tänkte samstämmigt "gymmet imorgon!!".


HUR RÄTT HADE JAG?!

Förutom att jag segertippade the Moniker så tyckte jag att jag spådde utfallet i Melodifestivalen sjukt bra. Något jag inte trodde om mig själv var att jag skulle tycka om både Sean Banan och Dead by april. Men är det någon låt som jag sjungit på sedan i lördags så är det *Dingelingelingelinglingling här kommer kingen in*.

Mats och jag skull lirat tennis igår men så blev jag knallbang super förkyld. Blä!

Imorgon fyller den lilla sessan ett halvår;)


DAGENS RIS

....går till....SJ r*v sk*t f*n SJ. Om er hemsida skulle vilja följa utvecklingen och fungera "normalt" hade jag blivit lite mindre sur. Om ni inte tagit ut hutlösa priser för era resor och varit lite konsekventa i er prissättning hade jag också varit mindre sur. Tycker inte att det är rimligt att betala 1000 kr tor för att ta mig hem till Lövet när jag lyckades att ta mig till Östersund från Linköpng för drygt 400 kr. Kan de inte ha ett zon-system, där en zon har ett visst pris. Nu känns det som ett lotteri, har man tur så kan man åka en dag när det inte kostar skjortan, har man otur måste man ställa in för att man inte har råd. SKIT SJ!!!!!!!


BÄSTA TIDEN PÅ ÅRET

Nu drar det igång, den bästa tiden på året. Melodifestivalen tiden. Har inte lyssnat på låtarna från kvällens program, men jag tror på Loreen och The Moniker. De brukar vara bra. Torsten Flink kommer inte att vara bra, men kommer ändå att ta sig till andra chansen och slå ut någon som folk tror kommer att vinna typ Marie Serneholt. Vi börjar årets "turné" hemma hos Alex, sen ska vi turas om att hålla i lördagarna. Ska bli superduper kul:)


GALET TRÖTT

Jag har varit skumt trött och haft huvudvärk sedan jag kom hem från träningen. Och nu kom far på kaffebesök och jag kom på vad som saknades. Har ju inte druckit kaffe på två dagar. Men nu är jag pigg och glad igen. Tänk vad lite kaffe kan göra. Åh vad jag skulle vilja hoppa in i bilen och följa med pappa hem, men det går icke. Inget famlijemys denna helg, bara plugg (och Melodifestivalen iiiiihhhhhh). Hoppas på att kunna ta en Skånetur helgen v 7.


TRÄNING OCH PLUGG

Idag fick Mery och jag tummarna loss och köpte oss varsitt gymkort. Nu jäklar är vi igång. Annars består mitt liv av plugg plugg och åter plugg. Ser så framemot sommaren 2012!!!
Snart kommer pappa förbi här tror jag. Funderar på att tvinga honom att köpa med sig fika för det suger i dessertmagen.
Om 5 dagar fyller lilla Skrållan ett halvt år. Hon börjar bli stora tjejen ;)


RSS 2.0