BINGEN NÄSTA

Dags att sova efter en dag fylld med fem timmar franska, strul med busskort, Gossip Girl, julkortsskrivande och pimpande av kravalloverall. På lördag blir det partay. Årets enda kraball intar Kårallen.  



Åh, jag tror jag har fixat lägenhet i Lyon också:) Håll tummar och tår för att vi flyttar in här den 2:e januari!!!


FÖRSTÖRELSE

Den ena bilden är från Vanitas blogg, den andra är från Kissies. Haha, finn fem fel...


INSPIRATION

Idag har jag varit en snabbis i skolan. Nu är det franska som gäller för hela slanten. Ganska skönt att ha en riktigt intensv franskkurs så här innan man åker så att man kommer in i det. Pappa kommer på tordag igen så förhoppningsvis får jag Lanvintoppen då. Och så ska jag packa kläder som jag vet att jag inte kommer använda som han kan ta med hem. Dags att börja tömma lägenheten nu.

Snyggot tildafingal.blogg.se hade köpt denna fina tröja och när det var så billig så kunde jag inte hindra mig själv. Röda naglar, guld, svart. Fancy!!

Bild lånad från tildafingal.blogg.se



VINKVÄLL

Idag har jag tentat, städat och julpyntat. Nu sitter jag och gör min sista uppgift för TEAM. Imorgon är jag ledig, ledig på riktigt. Inga riktiga måste. Ska "bara" söka boende, börja flyttpacka, kanske träna (inte tränat sedan i tisdags, trist att man ska skada sig nu när man börjar komma igång), kanske träffa Erika en stund. Noo back to work. Jippiii. 
 


OCH VINNAREN ÄR

Bäst stylad i Idol är utan tvekan Linnea. Grymt snygg varje gång, och idag var hon oslagbar. 


PÅ SPÅRET


Ikväll sviker jag Idol för att se på premiäravsnittet av På spåret. Spännade att se Ebba, Niklas, och Jenny. Stefan vet jag redan att han kan allt. Men de andra tre har jag inte sett. Får se om jag kan få Mats till att köpa lite choklad till mig som jag kan mumsa på. Nu är jag dötrött på att plugga makroekonomi. Kul att jag missar makron och internationella gång på gång men sätter VG på fortsättningskursen.


LANVIN

Min, min, min. Fina fröken kajson smsade mig igår och frågade om jag fortfarande ville ha tröjan med benen?! Oh boy do I? Så ni är den snart på väg hem till mig, eller den ska ner till Skåne först, men sen den 10:e ska den komma till mama.
 


SMYCKEN

Tänkte visa hur jag förvarar mina smycken, det lovade jag Charlotta
(--> http://wheretheforestends.blogspot.com <--)
redan i somras, så nu är det dags et voilà. Tänker man bort den hemska blå tapeten hade det varit riktigt fint.
 







Men var dessa godingar ska vara har jag inte riktigt kommit fram till....???


RANDIG

Jag blev kär i den randiga tröjan från Lindex (helgfynda?) och skorna från Nelly. Men de skorna skulle jag inte våga gå i, nu är det fotriktigt som gäller när snön är framme...

(Fjäderörhänge och skor Nelly, resten Lindex)


SOON BABY SOON

Julen närmar sig så tänkte att det var dags att publicera min önskelista.


Tomten, jag hoppas att du läser min blogg:)


ONLY

Jag antar att dessa sötsaker inte finns på mitt gamla jobb, men de är i alla fall ONLY and I löööööve them!!
 


CHRISTMAS



Nelly.com


INTE BYGGD FÖR SNÖ

Det är uppenbart att denna skånska varelse inte är byggd för snö. Denna säsong har jag lyckats ramla 3, TRE, gånger. Blåmärket från andra vurpan har precis läkt och nu sitter jag med krämpor från gårdagens.

Var på väg hem från bussen halv tolv, efter harry potter och mys med flickorna, när fötterna försvann under mig och jag satte mig på rumpan, hårt, sjukt hårt. Så hårt att smärtan som gick genom min kropp var så intesiv att jag svimmade. Så där kul att vakna ute på en väg sent på kvällen när det är minusgrader och inte riktigt veta var man är. Det var inte lätt att gå de sista 200 metrarna hem. Nu vägrar jag att gå ut! Så får det bli! Vill någon mig något får ni komma hit. 

När mats kommer hem imorgon ska jag iväg och köpa pensionärsskor, a.k.a broddar. Nu känns det helt okej att veta att man flyttar till Lyon om en månad (även om man inte har boende än, ARGH). 

 


HP KVÄLL

Ikväll ska vi tentafesta i form av bio. Vi ska se Harry Potter och lyckan är total. Idag är det snökaos och jag tog bussen till skolan kl 7 för att vara säker på att komma i tid sen var jag och tränade i nästan 2 timmar. Nu dusch, sen lite makro innan jag åker till stan. Tur att det finns bussar ibland.
 
(Fan om denna tentan inte går vägen, då har jag missat Lanvin helt i onödan.)


DEAR SANTA

Bara en liten tröja...snälla, den tar ju ingen plats alls...ÅH, I WANT LANVIN


JULELJUS I MITT HUS

I helgen knåpade jag äntligen ihop min julkalenderljusstake. Hittade ljusen på julrean ifjol och har fått låta fantasin växa under året. Visste inte riktigt hur jag skulle få ihop det, men med fat från IKEA, ljushållare från Panduro, spikar från Biltema, oasis från ICA och mossa från Chrianne står den nu så grön och grann i stugan.



LÖRDAG

Nej, det blev ingen utekväll igår. Tänkte ju träna idag och plugga. Men när jag vaknade halv 9 (måste sluta stänga av klockan utan att gå upp) insåg jag att det blev tight med träningen , detsamma i eftermiddag så träning får ske imorgon istället. Nu ska jag och träffa brudarna på biblioteket och plugga till kl 15. Sen får vi se vad som sker.

Ska packa ner julgodiset som jag bakade igår så att vi får lite lördagslyx på biblioteket:)


FETISH

Jag har en liten böjelse för nagellack. Räknade dem jag hittade igår till 24 -adventsnaglar?! Men då var inte mitt nya gråa där.(Vart har det hamnat??) Idag fick det bli ett blått som jag köpte för typ 15 år sedan...På önskelistan står lila, och mörkblått, kanske mörkgrön också, och sílver. Ja som sagt....


FLAMMAN KVÄLL

Ikväll var vi sju tjejer som käkade hamburgare och snackade strunt. Det var jätte mysigt, så mysigt att vi kör en repris på fredag, men då blir det riktig utgång:)

Tog bussen hem, men gick typ halva vägen för att bussen skulle inte gå förrän efter 20 min. Jag har faktiskt väldigt svårt för bussar som kör inne i stan, oftast går det ju snabbare att gå. Det var en av anledningarna till att jag gick de 40 minuter det tog att ta mig till jobbet i Oslo. Det, och för att jag inte skulle somna...

Imorgon blir det morgonträning och plugg!

(Och hej till Johanna som sitter och jobbar, duktig du är! Och tack för ikväll! Du ska väl med på fredag förresten?)

Bild från "Sprek 2 lämnar Linkan" i juni.


DET NÄRMAR SIG


Om jag får 10 000 kr imorgon som jag måste handla kläder för så vet jag var jag ska lägga dem.


VÄRLDENS VÄRSTA DAG

Jag tror att denna dag lätt kan kvala in på bott 10 (så måste ju motsatsen till topp 10 heta). Först och främst så är det vinter och SNÖ. Jag är lite bitter på att vintern numera varar i 6 månader och sommaren i 1. Dag två på vintern och jag har vurpat lika många gånger. Ska f-n stämma Lkpgs kommun för att de inte kan skotta ordentligt. Hela A-hus parkeringen var en isbana eftersom de packat snön utan att grusa. Då är det ju bättre om de inte gör något alls. Det var ett så kraftigt fall att man fortfarande (16 timmar efter) ser var jeansen skar in.

Sen var jag tvungen att ta id-kort, typ, som ska skickas till la France. Och vem f-n blir snygg på såna bilder? Reaktionen är mer "ser jag verkligen ut som en kriminell?"

Och ikväll när kissen låg i mitt knä och jag plockade lite med hennes päls så högg hon plötsligt. Så nu har jag tre hål på min hand. OK ni som säger att katter är oberäkneliga, jag är beredd att hålla med. I ett år och tre månader har hon varit världens goaste och snällaste. Vad hände undrar jag?

Och ja jag är gnällig, men jag har ont i halsen och har varit irriterad HELA dagen så jag har rätt att gnälla!!!

HALVT BLIND

Idag var jag tvungen att ta bussen hem från skolan, omöjligt att cykla i den snön. Man är så sexig när man går från kylan in i värmen med blöta glasögon. Såg inte ett skit så var tvungen att ta av brillorna och insåg då att jag på allvar kunnat spela rollen som Iris (den blinda) i Välkommen åter.  


SKOLKA

Jag har sån lust att sälja lite fonder, skippa tentan och dra till Stockholm och köa och köpa alla Lanvin for HM kläder jag kan komma över. De är ren perfektionism.

Bilder från CHIC.SE


BOYS BOYS BOYS

Och när jag ändå är i farten; detta hittade jag en annan dag på Nelly;)


BENETTON

Dessa skor hittade jag på Benettons hemsida för ett par veckor sedan när jag letade efter ett par som jag sett i Chic. Blått är flott ;)


KUNGEN

Skola hela dagen, en tur in på Hemköp, laga mat, äta mat och se Gossip Girl och nu är det Ekdahl på tv.

Liksom i skolan pratas det om "Den motvillige monarken".

 Jag gillar det inte. Jag gillar Kungen.

Konspirationsteorier finns överallt. Tro dem om ni vill, men jag gör det inte. Den blonda tjejen i studion som "tycker att kungen inte ska fortsätta vara kung utan låta någon annan kung ta över och ta hand om Silvia och dem" verkar inte ha alla indianer i kanoten, bestick i lådan, kakor i burken, tomtar på loftet, ja ni fattar.   

Kungen ska sitta där han sitter. Monarkin är bra för Sverige, det är min övertygelse.


LÅÅÅNGA DAGAR

Skola halv 8 till 20 idag. Jag tror jag satsar på samma imorgon. Lika bra för nu tänker jag inte göra ett jota.


RSS 2.0