BYE-BYE

Nu är det dags för ett "nytt kapitel". Ni finner mig på
http://malmstromjosefin.blogg.se

BEACH HANDBOLL

Snart tar jag och bilar mig bort till östra Skåne för att kolla på handboll. Tror att det var 10 år sedan jag var där sist. Det var då jag gjorde slut med EIK och spelade min sista match. Nu ska jag tillbaka till händelsernas centrum för att kolla på YIFs pojkar. Ryktet går att festivalen nu är gigantisk, det återstår att se.

SAMBO VS. SINGEL

Klar fördel med att nu vara singel är att jag själv får bestämma vilka filmer jag vill hyra. Dessa tre blev det idag.

FRAMME

Nu är vi framme! Kl ringde 4 i morse. Två trötta donnor tog taxi till Linköpings flygplats. Sen var det stopp i Amsterdam innan flyget gick vidare till CDG i Paris. Vi var inte framme i Erikas lägenhet förrän sen eftermiddag, tack Frankrike för din logik. Nu sitter vi som slagna hjältar, dricker vin, äter choklad och ska sätta på en rulle. Imorgon står shopping på schemat, Erikas roomie sa att det tredje vågens rea som gäller nu vilket innebär sjukt bra priser :-)

IMORGON

Nu sitter jag i Linköping och väntar på att få komma iväg till Paris. Erika, you and me forever :)

FLITIG??

Nej, inte så flitig med att skriva vad som händer i mitt liv. Senaste tiden har till stor del bestått av flytt. Snart drar jag till Paris och om cirkus en månad vankas det bröllop och firande av Siljes första år. Nu ska denna damen packa!

RSS 2.0