SOMMARLOV

Det stressar mig att ligga ute och sola men jag vill inget annat göra så jag ska ligga en stund till, men det är så typiskt att solen jämt ska gömma sig bakom molnen här i Eslöv. 12.15 ska jag i alla fall ner till stan på ansiktsbehandling och ikväll blir det nog besök hos syster med blivande make i Ystad.


TOMT VAR DET HÄR

Oj vad denna blogg ligger nere. 

I lördags var det härlig avslutning med skolan, söndag bakisdag, måndag jobbdag, tisdag kolmården, onsdag träffa sanna och packa, besök av svägerska, torsdag packa och biltur till skåne, idag klippning och hämtning av klänning. 

Imorgon bröllop och 50 års gille. 

Kort sammanfattning av tiden som gått.

Btw, det blev det rosa:)


WHAT TO WEAR

Imorgon är det "avslutningsfest" aka "Sista kvällen med gänget....eller sprek 2 lämnar Linkan".
 Och jag undrar, vad ska jag ha på mig?
-il y a deux alternatifs:






TILL DIG MIN ÄLSKADE SYSTER

Har jag beställt dessa, surprise:) Men jag får nog skicka dem till dig med posten för de ska komma i juli.

BRÄNDER

Jag fattar inte varför de tvunget ska förstöra mitt fina Eslöv. Denna gången Norrevångshallen. Vet inte egentligen vad som är värst -om den är anlagd eller inte. Men usch vad tråkigt det är när bränder förstör platser som man har så mycket minne ifrån. Sist var det fina Sjöhusgården. Och Ekenässkolans matsal...

"NJUT AV DET FINA TORSDAGSVÄDRET"

Citat från TV4 vädret i förrgår. Jag tycker inte att 12 grader moln är njutbart juni väder:(

H&M


Om jag inte varit student och om jag inte redan haft en tunika i denna färg så hade denna färgglada raring  fått flytta in i min garderob. Allt från H&M. 


BACK HOME

Hamburgaren ligger i magen och likaså en corona och ett glas rött, och priset - damdadam - 109 kr. Härliga Flamman. Och tack till inblandade, det var mysigt. Nu är det lite gråt på lördag som väntar innan alla åker ut i vida världen (utom jag med fler som väntar till våren).


$ $ $ $ $

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

LILL-LÖRDAG

Idag är det lill-lördag och jag började med möte på stan, sjukt taggad inför höstens projekt:) Ikväll blir det hamburgare på flamman och därimellan massa franska.


ONLY


TENTA

Jehepp, bestämde mig i förrgår att för att skriva tenta på lördag, dvs imorgon. Det kommer att bli sjukt tight med tid men ska försöka, kan vara värt det om jag blir godkänd. Igår kom bejb hem med god hemgjord glass från Hjortkvarn och sen åkte vi och grillade med några från klassen vid Irret. Idag är det Sommar-X, imorgon Aktiva-fest och på söndag är det Sveriges nationaldag.

EGO


SOMMAR

Välkommen sommaren, vad roligt att du bestämde dig för att dyka upp i år. Jag var lite tveksam ett tag på om du någonsin skulle komma igen, jag minns ju hur det var 2007, då svek du mig när jag som bäst behövde dig. Men i och för sig förra året kom du ju redan vid Valborg så jag antar att du jobbat in lite tid. Men men glad att ha dig här i alla fall:)


Igår var vi på kalas hos Sofia, blev lite spontant så det fick bli att plocka en ros från buketten som jag köpte till i lördags och sätta på en flaska. Det tyckte jag blev fint:)



FRÅN SATC KVÄLLEN

Denna fina bild har Nea lagt ut på facebook <3


TRÖTT TRÖTTARE JOSEFIN

Helt slut, psykiskt och fysiskt , efter att ha haft föreläsning på franska och skrivit PM om ca 800 ord på 4 timmar. SM i skrivkramp, för att uttrycka sig som ercolajnen hade gjort. Ikväll kan det hända att det blir kalas hos lilla fialoppan. Men först ska jag röra på fläsket - UT OCH SPRING!

RSS 2.0