ANNAN BRA LÅT


FINASTE OCH BÄSTASTE LÅTEN

Jag har till och med överseende med att det är Kent som skrivit låten. Men Carolina Wallin Perez spelar i en helt annan liga.


JAG HAR TRÄFFAT EN ÄNGEL

men jag berättar mer om det en annan gång... :)


MMS

MMS:en jag får från min syster om dagarna räddar mig från undergång. Bilder på världens bästa lilla Silje. Längtar såå efter henne! 


PLANER

Jag vet inte vad jag ska göra i sommar, höst och resten av mitt liv.
Därför planerar jag in roligheter istället:)
Jag är uppbokad 2-8 augusti för då tänker jag befinna mig i Skåne:
Ledin, bröllop, bröllop, bröllop och 1-års kalas


EN VECKA = ETT ÅR

Satt och tänkte att en vecka är ganska likt ett år. Fredagen motsvarar våren, den är härlig för att man har något kul att se framemot, men den är kort. Lördagen motsvarar den korta ljuva sommaren. Söndagen är hösten när man börjar få panik och inser att det är dags att stålsätta sig för veckan/vintern. Och ja måndag, tisdag, onsdag och torsdag = vintern är kall och tråkig och har bara några enstaka ljusglimtar.


TALFEL

Sitter och lyssnar på transkriberingen från dagens och gårdagens intervju. Good God, vad hemskt det är att lyssna på sig själv!! Och sen insåg jag dessutom helt plötsligt att jag läspar. Fut the whack??? Men sen lyssnade jag på hur min kompanjon pratade och hon läspade ocskå, men det gör hon absolut inte i verkligheten så jag får hoppas på att det är inspelningen som är lite knas.

För övrigt är det snöblandat regn i Linköping och det har varit heeeeela dagen, kräks.


LUCKY ME

Vilken tur har inte jag som har en pojkvän som inte gillar träning, men äääälskar chips ;) han tänkte slänga två par jeans som inte längre passade och då norrpade jag dem. Så nu är jag två par "boyfriendfit"-jeans rikare. Men vi gjorde en deal om att han skulle få tillbaka dem om han kom i dem inom två veckor, haha I say. Idag bar jag i alla fall ett av paren.
  


SILJE MED SIN FAR

Måste bara lägga upp denna söta bild som jag hittade från gårdagens match på YIF:s hemsida. Världens finaste lilla Silje, med sin pappa och mormor.  
 


NEW LOOK

Denna sommar är det mönster och färg som gäller hos New Look. Damn vad jag saknar den affären.

HELA HELGEN

Igår var det tjejfest (sexparty) och kravallen "twisterallen" i Norrköping. Jag kickade-ass och vann kvällens tipsrunda, jajemän.
Annars är jag förkyld igen. Mina friska dagar detta år kan jag räkna på mina fingrar.
Vi har slappat en del i soffan idag och så har jag kollat handboll. De visade ju Sävehof-Skövde på SVT, men den match som jag egentligen ville se fick jag pånytt följa på liveblogg. Spännaden som vanligt, men slutade med vinst i alla fall!!! GÖTTANS!! Så nu är det semi-omgång med Ystad-Sävehof och Guif-Kristianstad.
Kom igen nu Ystad och stå mot Guif i Malmö den 12:e maj!!!

Annars har denna 26-åriga kropp upptäckt den fiffiga produkt som kallas bus för den insatta och brun-utan-sol för andra. Lite gyllene går jag här hemma och luktar kemikalier. Solarie-sol och brun-utan-sol luktar verkligen inte sommar-sol, uärk.

IDAG VILL JAG

+ Träna

+ Se på handbollen

+ Se Let's Dance

+ Städa (kanske snarare borde än vill)

+ Dricka rödtjut och kränga choklad

Mest troligt kommer jag dock att

+ Plugga

Hey, funny life


PÅ VÄG HEM TILL MIG

I detta nu är dessa snyggingar på väg hem till mig. Åh älska H&M-rea


TRÖTT

Jag är galet impad över:
1) småbarns föräldrar som får för lite sömn,
2) folk som börjar jobba innan kl 7,
3) mig själv som en gång i tiden började jobbet ute på Bygdöy kl 7 och promenerade de 40 minuter som det tog att ta sig dit, jag gick alltså på den tiden upp kl 5 på morgonen.

Numera kan jag inte få nog med sömn och bävar efter de dagar jag kommer att bli berövad på min skönhetssömn. 

Dock har jag högst frivilligt blivit en morgon tåg människa. Det vill säga, de senaste turerna till och från Skåne, och även när jag åkte till Bydalen, har jag börjat min resa tidigt på morgonen. Vilket så klart resulterar i att jag snabbt blir vaggad till sömns och vaknar av att jag snarkar i den tysta kupén. Major fail. 
Men det är i alla fall väldigt skönt att få ut så mycket som möjlligt av båda dagar, alltså både dagen innan resan och resedagen. För igår avslutades min påskledighet med att se på när Ystad besegrade Lugi i Österportshallen, sen till Eslöv för att sova hos päronen och idag kl 10 var jag "hemma" i Linköping igen.


Angående "hemmet" Linköping så funderar jag starkt på att aldrig mer återvända hit efter att jag fått ut min examen i november när diplomeringen äger rum. Men är det inte bra konstigt att ha diplomeringen fyra och en halv månad efter att ex-jobbet lämnats in? Eller vill de bara var säkra på att alla med resttentor ska vara klara?!  

Nej,  nog med filosoferande nu väntar bingen.


ANSIKTSMINNE

Imorse blev jag väckt av en liten liten flicka som var pigg och glad. Ja jag är nere i Ystad. Igår var jag inne i Malmö och hade kvällsmys med Nea och Johanna. Är så glad när jag får vara nere i Skåne och träffa släkt och vänner och ladda inför slutspurten av ex-jobbet.

På TV nu sitter en Robert i soffan hos Malou i "efter tio". Satt en stund och funderade på varför jag kände igen honom när han nämnde att han dansat. Det är ju Robert som var med i Eastbourne 2002. Haha här snackar vi ansiktsminne.

Och på tal om ansikte så var jag inne och snokade på syrrans facebook. Men nej jag blev inte sugen att gå tillbaka, inte alls. Jag är alltså nu helt fri från mitt facebook-beroende och det är så skönt. Så Nea håll ut. Om 7 månader är du också fri;)


GOING TO TOWN

Nu ska jag traska mig ner till Eslöv city. På schemat står fika med Nea och sen ska jag tillbaka ner igen för middag med Charlotte och Emelie. Vi satt ute och lapade sol och åt lunch innan i vårvärmen och mormor och morfar kom förbi och tjattrade en stund. Mammi är inte jättepigg på att jag inte kommer tillbaka till Skåne i juni, men jag försöker lobba för mats och en del kompisar att det blir Helsingborg om några år. Själv tycker jag att det är världens bästa idé:)


GLAD PÅSK

Egentligen skulle jag befinna mig i Skåne denna vecka men det blev en midre förändring av planen när vi fick intervju till vår uppsats med en man i Indien. Som tur var, eller otur beroende  på hur man ser det, behövde vi inte åka hela vägen till Bangalore, utan hade telefondate inbokad till idag kl 11.30. Det var sjukt nervöst, men nu är det gjort och vi sitter och transkriberar. Fy vad hemskt det är att lyssna på sig själv, speciellt när man äääähhhhmmmmar heeela tiden.

Imorgon kl 7 tuffar jag med tåget söderut. Det blir en tur till Eslöv och träff med Nea och Emelie och Charre, sen kommer Netterheims på besök på fredag och jag får bäbismysa. Lite oplanerat i helgen men sen kommer jag att avsluta min sejour med en tur ner till Ystad på tisdag för att se semifinal 3 i handbollen mot Lugi.

Det ska bli en bra påsk:)


RSS 2.0