SANTA BABY

Och okej 7) världens finaste klänning från topshop finns nu på deras hemsida. Hmmm om jag klarar fe:n får jag köpa den då? Elller vill santa baby snälla ge mig den?


NER SOM EN PANNKAKA OCH UPP SOM EN SOL

Blev lite nerslagen där ett tag. Men ska nu försöka fokusera på det positiva. Dvs:

1) Sitter och inspikterar sjukt fina barnkläder som jag sytt (ni får se sen typ efter jul)
2) Finaste Mery har varit här och gett mig fe-material, fikat och sett på desperata hemmafruar med mig 
3) Jag fick träffa ex-roomien Erica i helgen
4) Jag skypade med Silje igår
5) Födelsedagspresenten till Diana, tjejgarderob dvs klädställning med galgar och hänghylla, var mitt i prick 
6) Skypade med Sandra som befinner sig på Nya Zeeland


HATAR VÅRDEN

Ja jag hatar den svenska vården och ännu mer hatar jag kärringarna på Valla Vårdcentral!!!


NEW LOOK LEVERERAR


Bästa skoaffären (snyggt & billigt) på Part Dieu, helt klart New Look. Oh boy vad jag saknar när jag hittar dessa godingar på hemsidan.


NY KURS

Och jag är kär. Professorn hittade precis rätt när han pratade om HM och ZARA, Hallsberg och Lyon. Kommer att bli en fantastisk kurs, det känner jag på mig:)


VIKTIGT MED PAUSER NÄR MAN PLUGGAR

När man pluggar är det väldigt viktigt att ta små pauser för att inte somna över böckerna. Tyvärr brukar jag läsa tills jag somnar (tar ca 15 minuter) sen pausar jag en stund (vilket resulterar i 45 minuters nätsurfande). Argh hur ska man göra?? Har pluggat i snart tre och ett halvt år utan att ha lärt mig. Tror att det är dags att inse att detta inte är något för mig. Tur att jag (förhoppnigsvis) bara har 8 månader kvar till examen!!!

Åh fantastiska Lyon, vad jag saknar dig!


MAGNUS BETNÉR

Igår hade vi sista momentet i vår kurs innan tentan, dvs de sista caseredovisningarna. Sjukt skönt att vara färdig och jätte stolt över att ha lyckats genomföra 27 case på mindre än två månader. Efter skolan bjöd jag Erika på fickgryta och goda macarons till efterrätt (eller som de tydligen heter i Sverige "makaronger" haha). Sen cyklade vi ner till stan och lyssnade på Magnus Betnérs standup show. Vilken rolig och rå man. Men lite som de brukar säga till Johan Glans. Han ser mycket längre ut på scenen än han är i verkligheten.  

Reglisse (lakrits) och caramel (med en nypa salt) mmmmm mumma


KPMG

Nyss hemkommen från KPMG:s casecompetition. Jättekul att lyssna på även om det varade i mer än 2 timmar. Sjukt imponerande presentationer som de lyckats fixa på tre timmar.

Har förresten inte vågat berätta för Mats att jag klippt lugg eftersom han tycker att det är fult. Vi får väl hoppas att han blir lika förtjust i min lugg som jag är.


MASKERADBAL

Förra fredagen var jag på maskeradbal. Det var ekonomföreningens 40års kalas och jubilemusfest. Tyvärr har kroppen krympt i tvätten och min fina balklänning passade inte längre. Så jag var tvungen att införskaffa en ny blåsa :) Kvällen började med fördrink hos en tjej i klassen och sen var det trerätters på hotell Ekoxen. Efter lite dans gick vi hem halv två. Trevligt med finsittning. Här kommer lite bilder som jag fått av bästa fotografen Angelica ;)

Alla tjejer samlade

Jag och Angelica
Nej vi var inte jätte flitiga att använda våra masker, men alla hade vi i alla fall en med oss...


I DID IT

Igår hände det. Jag har funderat sedan februari och igår slog jag slag i saken. Jag har blivit med lugg.  


CC 2.0

HM har kommit ut med en ny conscious collection, lika mycket som jag ogillade vårens gillar jag denna ;) trånade efter den fina blommiga ett tag innan jag bestämde mig för att köpa den till dopet 12/11. Men, alltid ett men, leverans skulle ske tidigast 21/11 och idag när jag kollade var den helt slut. Argh!!! Vad har man då på sig på ett dop???

699:- den som beställt och får hem innan 12/11 men inte vill ha den kan få skicka den till mig ;)


..OCH IGEN...

Kul att jag numera bara skriver här när jag är sjuk. Men är inne på min fjärde förkylningsvecka och idag sa magen ifrån i skolan så det var bara att pallra sig hem. Funderade på vad det skulle kunna vara nu då (om det nu är gluten) och ja jag min idiotas käkade müslitoppar på föreläsningen. Kollade upp nu ikväll vad de innehåller: ja en jävla massa vete var det i alla fall.


SJUK - IGEN

Ja då har man legat och gosat med toalettsitsen igen. Ska det vara så här nu, en gång i månaden. fan fan fan och jag som skulle råpluggat idag har varit totalt utpumpad och däckad. Men såg nu att SATC skulle gå på fyran, får nog ha på det i bakgrunden och göra kvällsplugget lite roligare.


HAGEBY

Jag ska stämma de j-vlarna som gör Hageby reklamen! Hageby är INTE världens centrum. Hageby är ett jävla skit köpcentrum. Jag har nova lund, marieberg och Part dieu att jämföra med och att kalla Hageby för ett bra centrum med många butiker är så mycket lögn som ljug kan vara. Argh!! Så Therére och Erika - vi ska inte åka dit! Nu måste jag börja sy om en klänning till på fredag... 

RSS 2.0