SENA KVÄLLAR TIDIGA MORNAR

Igår var jag hemma kl 21, imorse var jag iväg halv 7. Haha lite förändringar dessa två år. Innan -inget att göra, nu -massor att göra. Nu fortsätter jag med pluggandet här hemma, har en 8 timmar att ta igen. Får bli lite helgplugg skulle jag tro.

DET SKA KÄNNAS ATT MAN LEVER

Hur skönt är det inte egentilgen att vara lite lagom stressad? Att ta på sig mer än vad man egentligen klarar av och ändå klara det. Att inte ha tid att fastna framför facebook, bloggar och diverse serier.

Me happy now.


DEN J-VELN

Igår efter Inception var jag övertygad om att mina drömmar skulle vara lite mysko i natt. Och herre gud vad jag drömde...så imorse när Mats kröp in till mig och skulle kramas var jag skit sur.

Hur f-n kan han ha sex med Katy Perry och sen gå runt och skryta om det mitt framför mig, den j-veln det var nära att jag lappade till honom. Sen insåg jag att det var ju det jag drömde. Hua ibland kan hjärnan spela ett spratt...

INCEPTION NIGHT

Ikväll ska jag äntligen se Inception. Än så länge har jag hunnit tenta, fika och träna. Fick även hem den gröna klockan från EC Design, men seriöst vad stor den är. Och det går inte att justera den, de små spikarna sitter ju skithårt. Och jag är jätte rädd för att förstöra den...Men jisses vad vi kommer att vara snygga!!!


GUMMISTÖVLAR

Kan man ha för många par gummistövlar? Jag tror faktiskt inte det. Mina bruna från Ilse Jacobsen som jag köpte den regnigaste sommaren i Oslo (2007) vill ha sällskap av, förslagsvis, ett par från Tom Joules:) Det är vad en del av min första lön ska gå till när jag får mig ett riktigt (och välbetalt) jobb:)


KRONPRINSESSAN VICTORIA

Se så vacker hon är! Och kolla vad snygga de är tillsammans i de kläderna.
Och kolla in hennes klänningar, fantastiska.



 


KATTEN OCH JAG

Sedan jag skaffade mig lilla kissen kan jag komma på mig själv att matcha henne allt oftare, dvs klä mig i helsvart. Efter att jag målat naglarna så insåg jag att jag matchade hennes ögon, men eftersom det inte gick att fånga på bild så får ni se hur fint jag matchat till hennes päls:)


<3

Min karl vet hur han ska överraska mig (och göra mig OTROLIGT glad) en onsdagkväll efter en tenta.

1. Komma hem (onsdag ju...)
2. Köpa med sig choklad      

 


APA

I vårt hus finns en tvättmaskin som tar hundra år för en tvätt. Denna maskin har nu någon i huset lagt beslag på och verkar tvätta för nöjets skull. Själv har jag ett sovrum fullt med sorterade högar. Seriöst, jag orkar inte, jag behöver tvätta. Nu inför jag snart bokning av maskinen!!!


NAGELLACK

Jag har fått en ny passion. Eller jag har precis insett att det är en passion. Åh vad nagellack är snyggt. Även om jag tycker att det är snyggt med nagelförlängning och fransk manikyr så finns det ett helt annat utbud när det kommer till vanliga naglar och färgat lack.
 


EFTERLYSNING

Var är min svarta ring ?????


OCH LITE PLOCK...

Fick ett ryck häromdagen och plockade bort kaffekokaren. Den används ju i princip bara när mammi och pappi är på besök sedan jag fick espressomaskinen. Se så fint det blev när den försvann:) 


VÄRLDENS BÄSTA PAPPA

Idag skrev jag tenta till kl 13 sen mötte jag upp min kära far på golfrestaurangen där han bjöd på lunch, världens snällaste. Efter den utsökta maten fortsatte han sin resa till hufvudstaden och själv tog jag mig ut till Tornby och införskaffade mig lite nya växter. De andra var lite döda efter sommarens torka. I sovrummet blir det nu två små gulliga kaktusar. De kan väl i alla fall inte dö ifrån mig?!?


FORT BOYARD

Åh var bara tvungen att titta lite nu när Fångarna på fortet hade nypremiär. Minns absolut första gången jag såg det. Det var en söndag och jag hade varit på "Öppet hus" på BilMånsson i Eslöv, där jag suttit och lekt/tävlat i LEGO bygge (som jag för övrigt vann:) ). När vi kom hem satte jag på TV:n och såg att vi hade en kanal till (då hade vi svt1 och svt2) och på den nya kanalen gick det ett program som verkade jätte kul. Det var Fångarna på fortet:)  

Buhu nu vill jag vara 8 igen och äta fläskfilé, lyssna på dansband och äta Neverstop....


SÖNDAG

Igår satt jag och pluggade till kl 20, sen var det dags för "kräftskiva", men det blev lax. Kräftorna var inte upptinade. Dessutom hade hälften av Malins vänner redan åkt hem, så vi var en 9 st, men det var trevligt. Jag hade gjort mig fin i håret med min nya locktång:) De andra gick all-in och festade i badtunnan till kl 1 och hade "efterfest" till kl 5.30 då älsklingen kom in vinglandes, haha. Jag skulle vara pigg och fräsch idag tänkte jag så jag var i säng vid kvart i ett, skönt. Hade mysprat med Erica, Annsofi och Diana istället för festa. erica hade gjort världens godaste kladdkaka som jag fick med mig en bit hem av. Den och lite kaffe är det snart dags för. På vägen hem idag stannade jag på Brunneby musteri och köpte lite goda cider som jag tänkte dela med Mats när han kommer hem efter lite fix. 


Nu fortsätter pluggmaraton..... 


KRÄFTSKIVA

Idag vankas det kräftskiva med Mats syster och vänner. Så länge sitter jag och pluggar till den här utsikten. Någon av de allra varmaste dagarna, när de målade om, togs fönstren bort och då satt vi här och det kändes som att sjön var inne i rummet. Det var hääärligt.


GYLLENE

Efter att jag såg de gyllene naglarna runt midsommar har jag försökt hitta en snyggt guldlack, men gav upp. Tills jag såg på en tjejs blogg att hon testat Isadoras guldiga. Så idag efter veckohandling på Willys sprang jag in på Åhlens och köpte ett jag med. Och me likey:)


GARDEROBSRENS

Jag har bestämt mig för att seriöst rensa och sälja på loppis i oktober. Idag kunde jag inte längre hålla mig så jag tjuvstartade min "lilla" rensning. Jag slängde någon väska och lite skor och toppar, men resten fick åka ner i tvättkorgen så länge innan nerpackning i stora flyttlådan. Hua, det här kommer att ta tid....

FIKA

Jag tog nyss en pluggpaus och drog mig ner till Baljan för en fika. Där slog jag på stort eftersom jag tänkte sitta länge idag. Det blev kaffe, bubbelvatten, chokladboll och Wasa sandwich -och priset *tamtadam* 19 kr. Haha, något positivt finns det med att vara student tydligen. (I och för sig kan ju lärarna också gå dit...).

Kattstackarn är ute idag och det har kommit två riktiga skyfall. Hon kommer vara sååå sur när jag kommer hem, men väntar med att åka hem tills Mats kommer och hämtar mig tänker jag.

Gud vad tråkigt det är är man mailar och folk inte svarar, eller ännu värre, svarar med fel namn. Jag skriver "Mvh Josefin" och får tillbaka "Hej Jenny", hur svårt kan det vara säger jag...

Och studievägledaren har ju koll....



Hwila Hallon 4 riksdaler, me likey:)


MÅNGA BÄCKAR SMÅ

Jag ska inte shoppa mer, därför så hittar jag jätte mycket snyggt som jag behöver vill ha.
Detta har jag hittat i H&M katalogen.


GOOOOD MORGON

Var precis på väg att cykla till skolan när regnet började vräka ner. Ska testa att sitta hemma och se vad jag får gjort så får vi se om det blir en cykeltur till skolan senare. Skulle ju egentligen möta upp Johanna vid 11, men nu får vi se....

Igår pumpade jag cykeln på skolan, hittade inte pumpen här hemma så var tvungen. Det var jäkligt nervöst eftersom jag smällde hjulet sist jag gjorde det. Men jag tog det vääääldigt försiktigt men fick ändå tömma dem på luft lite grann innan jag satte mig på den. Usch usch, det är farliga grejer. 

  
Idag är jag en påfågel:)


FINA FINARE FINASTE




Dessa fina assieter hittade jag ute i Västra Ströö tidigt denna sommar, men det är först nu som jag har packat upp dem. Västra Ströö 39 är världens mysigaste butik som ligger ett stenkast från min hemstad men som fick sitt första besök förra året. En sådan miss.   


À L'ÉCOLE

Je suis à l'école, en attendant Erika pour déjeuner. Ce n'est pas la choses la plus drôle que j'ai fait dans ma vie...

Jag är i skolan, inväntar Erika för att luncha. Det är inte det roligaste jag gjort i mitt liv....att studera. 

Tänk om jag bara skulle strunta i det och gå tillbaka till jobbet, YEY.
  
Märk den fina gröna väggen bakom mig, vem f-n är det som bestämmer att det måste se ut som skit på universitetet???

På tal om att det är så kul att gå i skolan att man gör volter på vägen hit, så var det ett ständigt återkommade samtalsämne mellan mig och Erica (x-sambon) i sommar. Vi har ingen förståelse ALLS för de som tycker att det är kul och vi har hetsat varandra att tycka det är ännu tråkigare, haha. Ja Erica, vi är bra på att hetsa varandra.


NYA KLÄNNINGEN


ONLY ONLY


TILLBAKA

Nu är jag tillbaka i Linköping. Hela dagen har spenderats på möte i skolan. Snart bär det iväg att äta kräftor och dricka vin. Igår fick jag packat upp och konstaterat att det är rätt skönt att vara tillbaka till sitt eget.

Vi räknade hur många dagar det är kvar till TEAM mässan. Det är 45. Det är 42 dagar sedan syrrans bröllop. Med andra ord så kommer det gå sjukt fort innan mässan, argh nervös. Men åhh så kul. Kom på en massa idéer när jag cyklade hem idag också.

Nu fix av hår!

VEOLIA

Innan syrrans bröllop skulle jag jobba ett par dagar vilket innebar tåg eslöv-linköping och ner med bil två dagar senare. När jag skulle upp var det krångel i Mjölby och istället för att vara framme 18.30 som jag skulle (och hinna träna, packa och tvätta) var jag framme efter 23 någongång. Detta medförde att jag var tvungen att ta taxi till Malmslätt, hämta bilnyckel och sen tillbaka med taxi för att hämta bilen som stod på stationen (Mats hade kört ner den till station och lämnat in nyckeln på pressbyrån som stängde kl 22 och bussarna slutar ju gå kl 23) eftersom jag var tvungen att ha bilen kl 6 för att vara på Marieberg kl 8.

Denna billiga veolia resa på 220 kr slutade då på ca 800 kr (var ju tvungen att köpa något att äta på tåget också...). Jag skrev till Veolia för att få ersättning för detta och jag får 50% av biljettpriset, dvs 110 kr, och jag skulle även få en resecheck som plåster på såren. Helt seriöst, näst sämsta ersättningen jag fått i mitt liv (efter Fritidsresors futtiga resecheck på 300:-).


SOMMARENS SISTA DAGAR

Idag checkar jag ut från hotellet och jobbet, betyder det att sommaren är slut? Usch det vill jag ju inte. Jag drömmer om sol, bad och vita, långa stränder. Ljusa nätter och rosé. Jordgubbar med mjölk, och grillat.

Nu får jag väl se fram emot kladdkaka och hyrfilm och te. Så ska mina kvällar se ut i höst:)

CARRIE INSPIRERAD

Igår kombinerade jag de två SATC filmerna när jag klädde mig på morgonen. Det blev dagen-innan-bröllopet-frisyr tillsammans med Harem-Abu Dhabi kläder.



Jag är dock inte lika färgglad som de var i andra filmen;)


I JUST CAN'T STOP MYSELF


Och hon fortsatte leka, nu plugg...


H&M FASHION STUDIO

Åhh jag hittade världens roligaste grej på H&M hemsida. Det är som att leka med Barbiedockor (eftersom det enda jag gjorde var att byta om på dem hela tiden). Min första kreation:


COWBOYS OCH INDIANER


MARC BY MARC JACOBS S/S OCH A/W '10

Färgskalan är fantastisk. Den blå tubtoppen är to die for;)


VIVA ESPANA

Moschinos a/w 2010 kollektion flirtar med flamencon.
 


CHLOÉ GOES DALLAS

Jag misstänker att Chloé använt sig av vackra Pamela Ewing (Victoria Principal) från Dallas som musa för deras A/W kollektion 2010. Dags att sätta sig och kollas igenom Dvd-boxen och låta sig inspireras. Välklädd och välfriserad med välfönat hår är ledoren.


BÄBISEN

Igår kom den lilla fina flickan in och var skadad. Hon tittar bara med sitt ena öga, hon kan inte öppna det andra, lilla stackaren. Gör ont i mitt kattmamma hjärta. Men hon åt och drack i alla fall och vi sa att vi ger det helgen annars får vi åka och kolla upp det. Min lilla bäbis;(


DAGAR JAG SAKNAR

..de som spenderades så här


2010-07-03 <3

Min systers bröllopsdag:

Haha, ser nästan ut som att jag är sponsrad.

Spänd förväntan...
















AUGUSTI

Idag har jag jobbat, igen. Men jag ska inte klaga, även om just söndagar är lite sega att jobba på. Efter jobb åkte jag hem till semesterfirande arbetskamrat som har ett gammalt underbart hus utanför Örebro. Hon och hennes fästman sliter som djur och är jätte duktiga på att renovera det. För mig och Mats tog det ju ett halvår för att tapetsera vår hall, haha.

Denna helg var det fyra veckor sedan min kära syster gifte sig. Bildregn kommer...annan dag för nu vill Mats se film.

RSS 2.0