NU ÄR DET JUL IGEN OCH NU ÄR DET JUL IGEN.....

För visst blir det allt tätare mellan gångerna, bara dags att börja förbereda sig för nästa års jul redan nu, bara 363 dagar kvar;) 

Juldagen var hur bra som helst hemma hos J med E och N. Vin, mat och en massa prat. Sen blev det Stenkan, för antagligen sista gången i mitt liv, usch, men men vi fick dansat i alla fall. 

Igår var jag galet trött när jag vaknade så efter frukost bäddade jag ner mig på nytt och gick inte upp förrän kl 13. Farmor stackaren var (också) sjuk så det blev inget besök av henne. Men vi hade mys med familjen, spelade spel och åt gott. Såg Stjärnorna på slottet, Stenhuggaren och DaVinci-koden.  Eller sov till DaVinci-koden, men det gjorde jag förra gången jag såg den med, men lyckades se lite av det jag sov till förra gången så om jag ser den en gång till så har jag kanske sett hela;)

Idag blir släktkalas på nytt, Johannas Ola byts ut mot Maries Viktor annars blir det exakt samma glada gäng som på julafton.

NÅGRA DAGAR I IDÉ

Men även om jag fortafarande inte är 100 frisk har hela dagen spenderats i underbara Malmö!!! Och Brudklänning och brudtärneklänningar beställda, iihhh så kul! Börjar närma sig nu..

Och statistikarbetet kirat och klart, tentan kvar nu bara...

SJUK FÖR ATT VARA FRISK?!!

Var och tog den där jävla sprutan igår. Och nu undrar jag, vad var det bra för? Antingen chansar man (tar inte sprutan) och blir troligtvis inte sjuk. Eller så väljer man när man ska bli sjuk, sprutar in lite virus och mår pyton. Och det bästa är att man inte kan garantera att man inte blir sjuk, haha, känns olönt...

Och nu får min stackars grupp göra allt jobb själv...Hoppas att det blir bättre imorgon i alla fall!

12 TIMMAR

Så länge har jag varit i skolan idag. Men det kan vara mysigt ibland. Imorgon blir det julbord och partaj. På lördag blir att inhandla julklappar med lackalejon:) Och sen kommer lilla Massis hem, då ska vi ha julmys!

FESTFIXARE

Skaffat mig en ny karriär, festfixarkarriär. Får se efter fredag om det är en karriär att satsa på:) Det blir myspys julbord på platå, sen Idol och sen ut och svänga de lurviga.

Dagens skolarbete har gått OK, arbetet går åtminstone på rätt väg.

DH hade kommit ut med två nya avsnitt! Plöjt ett och blir ev ett i sängen innan nattning.

KRASSLIG

Jag har känt mig småsjuk hela dagen idag, sjukt segt. Men med lite sömn i natt hoppas jag på en bättre morgondag.

Efter skolan idag har jag sett på två splitter-nya avsnitt av Gossip Girl, yey, samt bakat ett femtiotal mozartkulor. Det blir att ta med och bjuda på gruppen imorgon:)

Hoppas hoppas hoppas att bästa Sandy-baby tar sig hit på torsdag. Vi har ju typ inte träffats sen i våras-somras någongång. På tok förlänge sedan!!!!

RSS 2.0