COLOUR ME HAPPY


BLACK IS BLACK


GRATTIS

Grattis kung Carl Gustav på födelsedagen! 

FINA


LINDEX KAN


Ja tack gärna!

EUREKA EUREKA

Jag har upptäckt min webcam och det fanns inget stopp för min lycka. En egopic är bara ett klick borta:)
Jag bjuder på dem



YEEEEY!!!!
Nu blir det snart ugnsgrönsaker med fetaost och blodpudding och en massa kalken plugg....eller desperate housewives

KATTUNGDOMSGÅRD

Nu när jag kom hem från löptur satt fyra små katter och mös på gården. Eller jag vet inte vad de gör för de sitter med tre meters mellanrum alldeles tysta och bara stirrar på varandra. Men min kissemiss verkade sitta högt i status eftersom hon varit modig nog att kliva upp och sätta sig på grannens bil. Mamma blev inte glad. Så hon fick följa med in och sitter nu och spanar ut på sina kompisar. Inte lätt att vara tonåring....

VIT KAVAJ

Jag hittade inga volanger, som sagt, så istället köpte jag en tuggummirosa sidendröm istället och till den letade jag efter en vit kavaj. Men hittade ingen jag gillade, men i förra numret av DV: två annonser






VOLANGER

Förra året var det en volangklänning jag ville ha vid den här tiden på året. Jag hade sett den underbara lila klänningen i En shopaholics bekännelser. Det som jag då hittade i butikerna var en (EN!) volangtopp på Vila. Men i förra numret av Damernas värld var det en helsida med härliga volanger.

HUR MAN SPARAR TID

  • Vässa kniven, fatta vad tid man sparar på att skiva en tomat med en vass kniv istället för en slö.
  • Se på serier på Surfthechannel, all reklamtid som man sparar kan man använda till att se mer serier.
  • Fixa cykeln vars bakhjul svajar, nu rullar den som aldrig förr och jag har kapat cykelturen till skolan med säkert fem minuter:)


BUSY WOMAN

Snart är det dags för dagens tredje möte, nu händer det grejer i mitt liv.
Igår hände det inte riktigt lika mycket. Men den började så här

Mysfrukost/brunch med Mats och Lyxfällan. Sen var det städ och tvättdag, massa att ta igen. Och på kvällen blev det en joggingtur (igen:) ) innan söndagsmiddag med fläskfilé.

PREMIÄR PROMENERAT

mina sjukt vita gympaskor till universitetet idag. Verdict: mycket sköna!


MONDAY, BLOODY MONDAY

Tentat, städat, traderat, stressat, pluggat, gråtit, lunchat, mötat(?!) 
Bra dag? Dålig dag?
Jag vet att jag inte klarat tentan, men solen har i alla fall strålat.


ETT STEG I RÄTT RIKTNING

Ja det ska börjas någonstans, vi började på Team Sportia. Eller vi började på Stadium, men där var apmycket folk och vi fick ingen hjälp. Så sen gick vi till Team Sportia och där var inget folk alls, men vi fick ingen hjälp för det (service, hallå!!!!). Men jag utnämnde mig själv till expert så det blev köp ändå:)



INTERNATIONELL EKONOMI

Det är tur att det är någon som tycker om boken. Men skönt att jag har något att skylla på imorgon. Nej jag har inte kunnat plugga för varenda gång jag försöker så tar katten över boken.

HAPPY LÖRDAG

Denna dag spenderas framför skrivbordet, happy lördag! Igår kväll cyklade jag till Ryd för en riktigt trevlig tjejmiddag, tack S! Det skulle inte bli så mycket vin, men det lyckades jag med ändå. Faktiskt riktigt härligt cykelväder kl tolv i natt också. 
 



Nu funderar jag på om jag ska väcka soffsovande Mats och åka iväg till Tornby och köpa gympaskor....Hmm...eller plugga...

GÅRDAGEN




Visst är våren underbar!!!

FRÖKEN HOS VET

Gutten morgen! Idag börjar slutspurten på tentaplugget. Mats fick ta Lilltjejen till veterinären där hon ska få sin andra vaccinationsspruta. Tänk när hon var så här liten, det är hon definitivt inte längre.


MORGONSTUND HAR GULD I MUND



Det gäller att passa på att njuta nu för i helgen kommer snön tillbaka, usch det vill vi ju inte!

VÄRLDENS SKÖNASTE

Jag köpte världens skönaste trosor när jag var på gamla jobbet sist. Det kommer att komma hem fler såna till min byrå. Dessutom finns dem i flera mysiga färger, inte bara svart/vitt

MIN KÄRA

Min käraste överraskade mig igår och kom hem!
Och med sig hade han denna raringen.
Det tackar vi för:)


Sen överraskade v båda genom att sticka ut och jogga tillsammans, det var nice!

RAFFIGT!!

Ohhh se på den:)

TENTA PLUGG

Haha, har fullt upp och vad sitter jag och gör, inte vad jag ska i alla fall. Paint is da shit!

TENTA PLUGGS KÄK


De var(!!) hur goda som helst igår

NOTE TO SELF -TITTA INTE PÅ NYHETER

Vad får man lära sig av att se på Nyheter. Jo när man bytt de flesta lampor till energispar lampor får man veta att energispar lampor är farliga (inom 30 cm). Och att man som kvinna, mer än män, ska undvika mat med högt GI värde, dvs snabba kolhydrater. *Suck*, allt man gör blir ju ändå fel.

ÅTERFUNNEN

Haha, jag skulle ta upp bankdosan från min allt-i-allo låda och där låg min lilla goding så nu ska jag visa min lilla bebis, hur vårfint jag gjort och min goda latte jag gjorde igår:)



Se så söt hon är när hon lligger och myser i soffan. Mats och jag är så stolta:) Men jag börjar bli sugen på ett småsyskon till henne, en helvit liten gosse, men får väl vänta till efter vi kommit hem från Lyon...

När jag cyklade hem från universitetet igår så hittade jag dessa små tussarna vid vägkanten så nu pryder de mitt köksbord. Pappa och jag har tävlat om vem som ser den första tussilagon på våren, den som vinner bjuder den andra på glass. Men nu har jag bott utanför Skånes gränser i 4 vårar så inte så svårt att gissa vem som vinner. Vi har ju faktiskt fortfarande snö...

Jag gjorde en islatte igår och gick ut och satte mig i solen när jag kom hem igår. Tyckte att det blev en läcker färg på den:)

TYPISKT

Idag har jag tagit lite fina bilder jag tänkte lägga ut här, då går jag och lägger kameran på en väldigt bra plats och nu hittar jag den ingenstans. Jag började till och med leta i kylen efter den men den är borta, vad göra???

SJUK

Okej, fortfarande hemma sjuk, men snart skiter jag i det och bestämmer mig för att vara frisk.


Liten checklista först:


  • massssssa godis -check
  • stooooor sjal -check
  • bankettklänning -check
  • världens mysigaste påsk -check
  • och vad gäller midsommar kjol så planerar jag att sy själv:) 



     

RSS 2.0