FARBROR DOKTOR

fick sig ett besök av mig idag. Skulle fixa "invaliditets-intyg",  men verkar vara värre än vad jag trodde.

Han trodde ev att jag hade skada på menisken igen/fortfarande. Så nu blir det magnetröntgen så får vi ta det därifrån.

Sen gick jag i alla fall en sväng in till stan och hittade ett par nice lacktights på lindex (av alla ställe) och en halsduk som jag letat efter, me happy!

Imorgon kommer söta far på besök och även matsis kommer hem och sover.

OM EN MÅNAD

är det julafton. Jag längtar!

Men massa kul händer nu. På torsdag ska jag på kravall. Satt och sydde och var himla duktig i söndags så nu är min overall klar, men fortfarande väldigt vit...Vet bara inte vad jag ska ha till den men det lär vi märka...

Sen på fredag bär det av mot kära syster yster, ska bli så himla mysigt. Julmys och massa mys i allmänhet, åhh:)

Kommer hem igen på måndag, men på onsdag bär det av till stockholm och julshopping med ernst &young och emelie.

Åh vad kul detta år ska sluta trots allt!!

GNISSEL FRÅN TAKET

Igår fick jag lite misstankar när jag hörde ett ihålande gnisslande ljud från taket, men det var först när stönen kom som jag fick det bekräftat.

Mats lösning på problemet var att vi kan lämna en lapp i deras brevlåda varje gång vi hör dem och be dem dämpa sig, haha det hade jag tyckt varit kuuul

DENNA DAG

Tack Jackie för att du rör till lite i PH!

Idag har varit hel dag i skolan, sen när jag skulle hem så ösregnade det och det orkade jag inte så då tigde jag skjuts av snälla V som har bil!

Sen gick jag till affären och köpte lite thingis. Så när Mats kom hem fick han en bukett blommor och ett kort där jag frågade honom om han ville gå på date med mig imorgon, han sa ja:)

Så imorgon ska jag på DATE:)

PARADISE HOTEL

Tråk Paradise Hotel, vi har ju mer intriger i klassen. Följ en ekonom klass under nolle-p, då talar vi om härlig kvalitets-TV. Nä nu får det snart börja hända grejer annars slutar t o m jag kolla (okej det skulle aldrig hända;) )

Men lite Olinda, eller Carla och Dave, det  var grejer. Ska nog söka jobb som castare....

SÖTASTE KATTEN I LA STADA






ESLÖVSMAT





















JUST DET

Glömde ju berätta om monster-vildsvinet som var löst i Malmslätt när vi var på väg till Bodaborg i lördags. Det sprang jämte bilen men hann inte få upp kameran, men den svarta pricken till vänster om trädet är den. Fick värsta flasback sen jag såg Hannibal....






SJUK

Jag vill inte, det är inget kul!

I lördags var däremot kul, men ack så intensiv. Först tenta 8-11 sen iväg till Bodaborg som var sjukt kul, sen 30års kalajs. Mycket trevligt. Men trots ett inte allt för stort alkoholintag var jag trött som en 10 barns mamma igår. Inte kul.

Och inatt var toaletten min bästa vän:( Och nu börjar tankarna vandra iväg till Blindtarmsinflammation...Kan jag inte bara få vara frisk?!

MUMS MUMS

Zelmerlöv på TV nu... Åh vad jag saknar 2004!!!!

ÅRETS JULKLAPP

Yey, jag är en spikmatta rikare. Mats du får gärna handla på Citygross oftare, spec om jag får present varje gång:):):D

TENTAÅNGEST

Hur kan jag vara så dum och alla andra så smarta, funderar lite på om detta inte passar mig?? Kanska ska pluuga tlii nåt annat istället, typ skvallerjournalist, optiker eller sommelier??? Imorgon är det ångesttentan. Men det är i alla fall bara andra gången jag gör den, inte femte som för vissa andra, *host host*.

Jag har alltså två tentor efter mig nu, vilket jag inte tycker är så sweet, men det finns seriöst folk som ännu inte klarat någonting. Jag hade nog tänkt om lite extra då...

Nu ska jag youtuba makro och hoppas på att få upp någon föreläsning som jag kan titta på...

TRÖTTIS

Idag blev det heldag på skolan, vilket känns bra eftersom det är tenta på lördag.

Sen var jag och posta ett brev som kommit fel hem till oss två gånger. Samma efternamn ovh postnummer allt annat olikt. Väldigt skumt med tanke på att jag skickat brev till folk som inte kommit fram trots att jag skrivit allt rätt, knasigt.

Nu blir det bingen för imorgon blir det makro igen, tidigt....

ÖVERRASKNING

Fick jag igår när jag skulle sätta mig och äta kvällsmat. Mats kom hem...

LE PM EST PRÊT

Och inskickat. Det skulle det vara 23.59 och jag hade hela åtta minuters marginal. Ja att se sju avsnitt av desperate housewives på en dag straffar sig direkt, eller jag blev ju klar, men men...

DESPERATE HOUSEWIVES

Nu har jag sett de sju sista avsnitten, man blir ju helt fast. Och jag som skulle skriva franska, märks det att jag är hösttrött mån tro?!

Min lilla bäbis är sötast i hela världen. Hon följer mig i hälarna vart jag än går:) Mitt lilla  sötfrö. Och just i detta nu tappade hon sin första tand!

VÅR DAG

Glömde vi för första gången på två år och fyra månader

BK ORKESTER

...hon är så söt när hon sover....själv har jag inte fått mig en blund...

DISCIPLIN

Är en dygd. Tre avsnitt av Desperate Housewives, inte så mycket franska. Ingen träning och nu ska jag äta chokladbollssmet med sked, bara moffa in det, mums!!!

FRANSKA

Vet inte vad jag ska skriva!!!!! Argh vill verkligen bli klar ikväll, men sätter mig istället och ser DH. Har i och för sig inte sett på det på nästan ett halvår, så det är väl egentligen okej. Får sitta uppe inatt istället...

MÅNDAGSMORGON

Sova sova sova, hur trött kan man vara?? Förra året sov jag typ till 9 varje vardag och längre på helgerna. Nu snittar jag 7 på vardagar och 9 på helgerna och det är jätte skönt att ha sådan rutin tycker jag. Men igår vaknade jag och kollade på klockan 13.30. Skyller på att det var fest i lördags och att jag inte (längre) är någon partypingla.... Jaja nu är det franska som gäller. PMet ska vara klart imorgon 23.59, förhoppningsvis tidigare än så. Sen är det makroplugg, igen, fram till lördag. Och på tordag börjar statistiken, oooorkar inte.

Nu har jag i alla fall köpt resa till systeryster. Åker dit efter duggan 27/11<3


MELODIKRYSSET

Så här på lördagsmorgonen är mys

SVÄRFÖRÄLDRARNA PÅ BESÖK

Då blev det Gustav Adolfs bakelser. Dock tveksam på om det verkligen var det om man tagit bort chokladbilden från den!? Mer lik en prinsessbakelse tyckte jag. Men jag klagar inte, marsipan is da shit!!

16.30 är det träning för mig idag, vet inte om jag ska ta mig till IKEA först och fixa hatthylla och skoställ till vår nytapetserade, snart färdiga, hall.

Nu sitter jag och skriver PM på franska, typ sammanfattning av vår 20-sidiga svenska marknadsplan. Ska vara färdig på tisdag. Sen ska jag råplugga makro onsdag och fredag innan tentan nästa lördag.

Och imorgon är det fest!!!! Ska nog träffas så tidigt som kl 16, blir en 12 timmars fest med andra ord:) Kul kul!

<3



HELT SERIÖST!!!!

Igår satt jag och gjorde om bloggen i flera timmar, och enligt förhandsgranskningen blev den jätte fin. Jag sparade också hela hela tiden, men vad händer - INGENTING!!!! WTF WTF WTF

LÄKARBESÖK OCH SNÖÖÖÖ

Imorse vaknade jag och hoppades på helg utan planer men insåg snart att så inte var fallet. Med dunkande (rödvins)huvud duschade och fixade jag mig, drack en smoothie och cyklade sen iväg i högsta möjliga fart till vårdcentralen. Med högsta möjliga fart menar jag sjukt långsamt, nollsikt tack vare all j-vla snö. Vad hände med den globala uppvärmningen???? Trodde att det var ett stort hot!?

Jaja fick i alla fall kollat upp mina händer nu en gång för alla. Han trodde inte att det var kattallergi, men vi tog blodprov för säkerhets skull (blev lite blåmärke så nu ser jag ut som värsta junkien)...Och så fick jag lite starka salvor att kladda in på skitet. Och så ska jag undvika att tvätta händerna, kuuuul i influensatider.

Snart kommer M hem och då ska piskan fram, nu är det han som ser till att sköta allt som har med vatten att göra!!!!

THIS IS IT

Kom på den briljanta idéen att gå på bio. Och nu får jag och E gå på bio för halva priset tre vardagar fram till den 4/2-10.

This is it var jätte bra, men jag tycker mest synd om MJ (tyckte...). Men även kul att kunna fantisera om hur bra det skulle kunna ha blivit  (le conjonctif). Massa vin på nh sen och planer inför sliver och konsert o kongress.

Imorgon är det läkarbesök 9.15, skola 10.15, ringa och tala med S. Och sen tala ut med M när han dyker upp<3

Natti natti

KIISSSEEEE KAATTTT

I wonder om min katt funnit mina koffein tabletter, värsta Duracell kattenninen.

Haha på tal om finna. Alltså även norska ordet för hitta. Ibland blev det lite fel när man råkade tänka på ett av orden, började säga det ena men avslutade med det andra....hmmm....

"LILL-LÖRDAG"

Då blir det vin och bio (This is it) med sötaste E. Något som piggar upp denna snöiga(!!!!) dag -Hata hösten och vintern!!!

Planerar även att ta en boost reas till systeryster i Haugesund, 27-30 november, duggan är lite dåligt placerad bara. Får höra med M om inte han ska skjutsa mig till Arlanda.

Nu mat och sen buss till la stada. VIN VIN VIN!!!!

TISDAG

Not so very nice

FRANSKA RIVIERAN 15/9 - 19/9 2009



fortsättning följer...

FRANSKA RIVIERAN 15/9 - 19/9 2009

Dag två



La Gare de Toulon som vi tog bussen till



och så traskade vi lite i staden, åt lite frukost/lunch
sen tog vi buss igen, till...



St Tropez




Kikade på mysiga och fina butiker...




...traskade...




...spanade in STORA båtar...






...och turistbåten, haha.



Sen tog vi en väldigt lååångsam buss till St Maxime där vi bestämde oss för att gå till hotellet,
utan någon vidare bra karta...



...det blev en riktig upptäcksfärd, men jag var vid gott mod.

Och till slut hittade vi fram, då tog vi ett välförtjänt dopp i poolen innan det bar av mot restaurangen




Märktes att det var lågsäsong....

FRANSKA RIVIERAN 15/9 - 19/9 2009

Älsk och min resa till La Valette du Var, Toulon, St Tropez, St Maxime och St Raphaël.

Första dagen




Vi flög TIDIGT på morgonen till Toulon-Hyères



Bodde på detta hotell (i La Valette du Var) första natten, tyvärr regnade det hela tiden så det blev inget dopp i poolen

Och så hittade vi en jätte bra buffé restaurang, FrenchWok, där vi åt oss riktigt mätta

Sen gick vi en liten tur i den mysiga byn

innan vi gick hem och åt middag på hotellet

 

 


INTE SÅ BLOGGIG

Något dålig på att blogga, haha, något amatör kanske??

Har i alla fall haft en bra helg med mommi och poppi. I fredags kom dem och vi lagade sushi, drack Singha. Sen såg vi på bilder från deras vinresa till Italien och från min och älsks resa till Rivieran. Och så gjorde jag bär med vitchoklad efterrätt (Gino eller vad det nu heter?!).

I lördags var vi vid Bergs slussar och inne i stan, åt i Gamla Linköping och sen hem och spelade Sybarit (Älsk och jag vann:) ) sen var det NH och Holgerspex som var jätte jätte bra!!! Sen åt vi på Scandic Ryd. Jag provade alkoholfritt rött vin, men det var INTE så himla gott...

Igår var vi ute och traskade i skogen sen var det dags för päronen att ta sig hemåt igen. Vi skulle egentligen bowlat men de stängde så tidigt så bestämde med E och H att vi ska ta det annan dag, typ söndag. Så vi fixade lite tapetsering. Det blir så fint:)

Helgens stora PLUS: Mommi och Lilltjejen tycker om varandra jättemycket:)

RSS 2.0