GRATTIS SYSTER

Grattis underbara storasyster på 27 års dagen:) Hoppas att du får en riktigt härlig dag med massa presenter och tårta <3 <3 <3


INFODISK

Jag står och hänger i infodisken. Kom hit och hämta goodiebags!!!


NYSHOPPAT

Bridget Jones släng dig i väggen, dessa "trosor" kommer att göra succé.


HÖST

Solen skiner inte, det är 10 grader i luften, träden står halvnakna medan deras forna kläder ligger färgglada på marken. Regnat har det också gjort idag. Jag har sett ett avnsitt av Gossip Girl, doftar på mina rosljus från IKEA, äter skånska pepparkakor med ost och dricker gott te. Idag är hösten riktigt fin. Och jag mår bra nu!


KICK-OFF

Igår var det kick-off, och det gick fantastiskt bra. Så himla kul att vara på g nu. Nästa vecka är på riktigt:) Men holly macarony vad trött jag är. Somnar sittandes, ståendes, gåendes typ. Kul när folk ser det och kommenterar det, haha, nej.

Jag ska ta kort på mässan och cocktailen och banketten och lägga ut, I promise. Nu är det dags att börja plocka kameran lite oftare.

Fortsätter vi med franska nu då. Auf wiedersehen ehh jag menar au revoir.

TRÖTTER

Massa att fixa med nu. Hörs den 1:e oktober....Då är jag människa igen 


LÖRDAG

Jag pluggade, sminkade mig, tog foto, fixade håret, bytte om, festade, tog inga foto. Sjukt trist att jag ej tog några bilder under kvällen.


OVÄNTAT BESÖK

Undra om lilla hjärtegrynet (aka Lilltjejen) glömde sig mitt i maten och lämnade kvar det på fönsterbrädet. Stackarn sprang fram och tillbaka innan han gjorde dödshoppet och hoppade de två meterna ner. Men det verkade gå bra för en stund senare var han borta.


CRAPPY MONDAY...

....får avslutas så här


THE FAB LIFE OF A STUDENT

Dagens outfit: Körde på wetlook, hoppas att det är övergående trend för jag kände mig inte särskilt sexig, och det var kallt och opraktiskt...  




1, 2, 3...

Galen kväll igår. Speciellt dansgolvet där Särna chockade oss alla med fruktansvärt dålig musiksmak. Och jag som undvikit att lyssna på fanta och rosé. 


Mats verkar riktigt nöjd och det är det som är huvudsaken!


MYSPYS

Vaknade strax innan 8 och smög ut för att fixa frukost på sängen. Sen sjöng jag för 25 åringen och gav honom paket. Jag har pluggat en stund nu och trasslat ut en knut i mitt hår (det tog typ en timme!!!). Kl 15 börjar gästerna droppa in. Tror det blir en bra fest:)

HÄR SOVER VI I NATT





MAMMA MIA

I Cloetta Center, den 7:e oktober kl 19.30   :) I am so happy, I am so glad


25 ÅR

Imorgon är en stor dag! Min lilla honungspuff fyller 25. Idag har jag slagit in paket och rimmat ihop ett litet kort till honom.


STUDENT

Knäckebröd och rödtjut var gårdagens kvällsmat, så är det att vara student.


KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS

När jag kom hem hade jag fått två husdjur. Ett litet syskon till Lilltjejen. Men det blev ingen långvarig lycka. Jag var snabbare än en kåt tonårspojke när jag tog fram dammsugaren och dammsög upp det lilla monstret.
Bildbevis: 


IDAG ÄR DET PAPPA DAG

Happy me! Snart, vädigt snart, kommer pappa och hälsar på. Until then, plugg....





SOM ETT BREV PÅ POSTEN

Jag blev ororlig att jag inte skulle få mina skor, så jag var inne på HM-sidan och kollade. De stod som skickade, men hade inget kollinummer, för de hade blivit skickade som ett brev. Seriöst de skickar skor som brev:) Igår när jag kom hem hade de kommit. De stod snällt utanför dörren och väntade. Så man kan säga att de kom som ett brev på posten.


Je les adore!


PLUGGIS

Snart på väg till möte, sen hem till Mmmmälsklingen. Eller han kommer typ vid 20 sa han så vi får se vem som kommer hem till vem. Idag stod jag i ap-lång kö till mikrovågsugnarna i studentköket, sen när jag mikrat färdigt insåg jag att maten fortfarande var kall. What the heck, tänkte jag, går väl att äta kallt. Nope, smakade och såg ut som något jag ätit och ja ätit tidigare så att säga. Så det var bara att ställa sig i en ny ap-lång kö. Fattar inte hur det kan vara så sjukt mycket mer folk här nu än det varit under de andra två åren...


BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

Haft en skön morgon och trodde att jag skulle få gjort en massa, men har inte kunnat boka av ett jota på "att-göra-en-lista". Och så blev det plötsligt stress, va fan jag gick ju upp kl 6!!!

SÅ UNGA SÅ OSKYLDIGA (ELLER?)

På den gamla goda tiden var jag och Erica sambos i den bästa staden. Nu har jag uppgraderat samboskapet till den manliga versionen av henne i en något sämre stad;)
Baby, see you saturday. Och då ska vi planera in en stundande Göteborgshelg, med långa promenader, bakning, shopping, bio och annat mys <3


PAUS

Nu tar jag en paus, går ut och sätter mig med en bra bok (Flickan som uppfann livet -Johanna Nilsson), ostfralla, varmchoklad och SOOOOOL


GULDKLIMP

Mats gjorde en uppiggande drink till mig nyss. I ett rosa glas, bara en sån sak:)


SPONTAN BAKA

Toksugen på något sött så snabb-bakade sirapsbröd, mumma


MEDBORGERLIGA RÄTTIGHETER

Då var det klart, inga soffliggare i detta hushåll inte.


VINKVÄLL

Igår körde snälla älsklingen mig ner till Sanna vid 21 snåret så att hon och jag skulle få snicksnacka och dricka vin. Vi hamnade på 55:an, satt ute och hade det bra.

Idag har jag och Mats varit ute på tur, i eftermiddag blir det att gå och rösta tänkte jag. Kommer ju troligtvis inte hinna med det nästa söndag. Festfixar-Mats är i full fart och han är jätte duktig, tar fram sina dolda talanger. Skäms när jag trodde att han bara skulle dra ihop ett gäng och sen låta allt få gå som det går. Nej då han planerar allt in i minsta detalj.

Erica, det är Mats som ringer från skyddat nummer, du måste svara:)


Körde på leopardmöster igår även om jag känner att det börjar bli lite tråkigt att alla ska ha allt i leo-mänster. Hur alternativa tycker ni att ni är när ni kommer i leo-bandana och leosjal, alla har ju det.


OSLO SAKNAD

Jag saknar Oslo så hima mycket på hösten. Så fort kylan kommer krypandes tänker jag tillbaka till oktober 2005. Mitt första och största kliv ut i vuxenvärlden. Jag lärde mig så himla mycket av detta. Egentligen skulle jag vara i Oslo oktober 05 till juni 06, men stannade till oktober/november 07. Så mycket som hände i ens liv under denna period, så mycket trevliga (och mindre trevliga) människor jag träffade. Och det är tack vare Oslo som jag träffade Mats. Tänk vad livet hade kunnat se annorlunda ut om jag inte flyttat dit (tack Cilla!).

När jag flyttade där ifrån var jag sååå trött på det. Men nu vill jag bara tillbaka, åka upp med trikken till Holmenkollen och gå en långtur. Äta brunch på Bölgen&Moi, gå och strosa på Bogstadveien, mysa i vår fiiiina lägenhet. Erica, nu snor jag pics från dig och så ÄR jag glad att du tvingade oss posera varje j-vla dag:)

Nej nu får det räcka med förnedrande bilder. What can I say, jag hade inte min snyggaste period i livet när jag bodde i Oslo. Bilderna har jag snott rakt av Ericas blogg, selme.blogg.se, jag har inte ens frågat om lov. Dessa bilder var dessutom de som var mest OK, fy vad jag såg ut, glad att facebook inte riktigt existerade då...


VIN OCH SPELKVÄLL

Igår skulle fina E komma hit på vin och snackis kväll, men hon tog med sig sitt wii så vi tre körde wii fram till kl 02.30. Tiden flyger fram när man har kul. Idag var det lite tungt i huvudet att gå upp. Men E och jag hade bestämt att hon och jag skull promenixa när hon hämtade bilen , så så fick det bli. Nu är det plugg för hela slanten och sen blir det vin kväll med söta Sanna:)

Från SATC kvällen i våras


FÄRGPAPPER

Testade med att sätta små klisterlappar framför blixten. Kul att det blir en sån skillnad på färgerna på bilderna.


TJEJER, TJEJER

Idag när jag cyklade hem från skolan såg jag två tjejer med så korta klänningar att man såg vecken mellan ben och skinkor. Jag hade lust att ta kort och sen visa det för dem och säga -detta är inte okej, okej?!


25-ÅRS PRESENT

Matsis fyller 25 om 11 dagar. Han läser ju inte min blogg så jag skulle kunna skriva ut vad han ska få, men men inga risker ska tas. Idag fick han i alla fall hem del presenten. Det står att den är från mig, men kommer med all sannolikhet vara från min familj. Så nu återstår att se om jag ska ge det jag tänkte eller om jag ska hitta på något annat, usch det är jobbigt att köpa present, speciellt när man är student. Vill ju ge världen till min älskling.


SLUT

Denna kvinna kommer imorgon att vara en slut kvinna. Bara att förbereda sig mentalt redan nu. Om 5 timmar ska jag vara på skolan för ett fyra timmars vaktpass. Sen beror det på hur trött jag är om jag går hem och sover eller jag faktiskt drar till skolan direkt. Går till kl 17 imorgon, hua hur ska detta gå;)

BIGGEST LOSER

Åh så skönt -mötet slutade 19.40. Så jag hgann cykla hem och slappa en timme i soffa och se på Biggest Loser. Gud vad jag älskar sådana program!!! Synd bara att någon måste åka hem så fort. 
 


VÄLKOMMEN NYA VECKA

Denna morgon började med en halvtimmes powerwalk med P3-dokumentär i öronen, om HIV-hysterin. Mats har åkt iväg och kommer vara borta hela veckan. Skönt att veta att man har en vår tillsammans, ska bli fantastiskt. Idag blir det heldag i skolan, troligtvis fram till kl 21. Inte så konstigt för nu är det bara 23 dagar kvar.


H&M




RINGEN

Ringen är återfunnen. Den låg och gned sig mot mina solglasögon i ett mörkt fodral klätt i sammet, snuskhummern.

MORGONPROMENIX

Idag körde jag hurtbullestyle och tog mig en halvtimmes powerwalk kl halv 7, sen gjorde jag lite utfall och armhävningar och får låta det vara dagens träning. Grymt skönt om varje morgon kunde se ut så. Lyssnade dessutom på P3-dokumentär, denna gång om IT-bubblan som sprack, sjukt intressant. 

Sen var det möte kl 10, mycket bra gick det. 

Idag är det exakt fyra veckor kvar:)

I kväll blir det nog två TEAM-relaterade uppgifter till som ska avverkas. 

Plugg helgen byggs på i timmar... 

 


RSS 2.0