ANONYMA SKOLMISSBRUKARE

Hej, jag heter Josefin och jag har inget liv. Sitter i skolan mellan 8 och 21 typ varje dag. Hej Josefin

Imorgon drar TEAM igång, crazy crazy att det är ett helt år sedan vi fixade och donade. Ska i alla fall total utnyttja mässan på torsdag - längtar.

Vann för övrigt mitt första parti Wordfued *stolt som tuppen*. Nu plugg, ku-----l.

Och Mats gästspelade i Linköping med Oskar idag och kom med sushi middag till mig på skolan, han är för bra:)

Och imorgon blir det film kväll med två fina brudar, vi ska se Bridesmaids. Något som sett? Bra/Dålig?

Ja detta inlägg var jätteflummigt


SKOR

Titta Erika Almström vad jag hittade, hur fina skor?! Passar till ALLT!

Topshop £70


SÖTASTE

Måste bara få dela med mig av en bild jag fick som mms av syrran häromdagen. Världens bästa Silje somnade på soffan när mamma stökade i köket. Igår var hon i Eslöv för första gången och fick gå husesyn hos både mormor och morfar och hos gammelmormor och gammelmorfar. Åh vad jag vill träffa henne snart igen!!

<3


NYTT

Jag har en ny mobil, HAPPY HAPPY HAPPY. Den är vit, fin och smart. "Alla älskar Ray". Ska bara lära mig alla finesser med den också...säljaren slängde med spotify premium också i ett halvår, hur bra?! Och var inne och kollade banken och pengar kommer på måndag. Hur glad?! Nu ska jag plugga franska (och lära mig mobilblogga)


MATS

Mats har fyllt år. Vi hade kalas för honom i söndags. Grattis till honom i efterskott:)


HEMKÖRNING AV ALKOHOL

Jag har ingen statistik, men jag har en känsla. Jag tror inte på att ett öppnare samhälle mot alkohol direkt leder till alkoholproblem. Jag älskade att man kunde köpa vin i butiken i Frankrike och att det fanns hemköring på min gata. Så sluta var så mesiga och oroliga för att hela Sveriges befolkning ska bli alkoholister bara för att man diskuterar möjligheten till hemkörning. Diskussionen var ju inte kring "pizzaleveranser" utan en fördröjning på ett par dagar. Jag kan säga att jag dricker vin när jag är sugen på det. Skiter i om det är lördag eller tisdag och jag dricker både mindre och "sundare" nu än när jag bara "fick" dricka på helgerna.


EFTER EN TUR PÅ STAN...

...har man dyra "behov". Jag måste ha följande, men då kommer jag inte ha ett öre kvar på kontot. Men ska kanske ta ett sms-lån och komma med i lyxfällan för då får man ju i alla fall träffa snygg-Patrik (ja jag har en thing för ovårdade män). Som sagt jag behöver en styck vit skjorta från FK, en styck rundhalsad stickad tröja från FK och ett par ap-snygga gröna boots i pistol-look-a-like-modell från Nilson. Mmmmmm I want!!!!!


OJ

Och nu blev det ännu värre. Mats åkte och lämnade mig för denna vecka. J-ävligt störigt att han är borta ännu fler dagar i veckan än tidigare. Jag tröstar mig med ett glas (två) rött vin. Funderar på att åka till Oslo i höst och tvinga med mig ex-sambon Erica, vad säger du? Det hade väl varit hur mysigt som helst?! Brunch på Bölgen&Moi, promenad i Frogner Parken och en lufta de lurviga på Tiger Tiger (eller vart man dansar/shotar nu för tiden)

Åh vad jag saknar folk i mitt liv ikväll. Eslövstjejer, Oslotjejer och många många som inte bor i Linköping (nära mig dvs). Blä blä blä


NU ÄR DET TOMT

Föräldrarna har lämnat Linköping och Mats kommer att åka till Arboga om några timmar.

Tungt


ENSAM MAMMA SÖKER

Jag dööööör. Sneglade på Ensam mamma söker när jag käkade. Och den super söta lilla blonda mamman som verkar så himla framåt hade lyckats få riktiga stolpskott till friare. Det första dessa Jack&Jones klädda pojkar var "jag är så himla nervös" och så stakade de fram någon sjuk kärleksförklaring i stil med "jag vill att du föder mina barn". Jepp jätte bra inledingsfras på första daten, moahaha.  


LILLA SÖTNÖTEN

Jag frågade systeryster om jag fick exponera hennes lilla hjärtegryn på bloggen. And guess what, det fick jag:) Så här kommer ett litet bildspel av tösen som gör livet värt att leva

Liten som en groda myser hon på mammas mage

Och så fick hon besöka mosters knä

Liten och töööööööt som tant Erika skulle sagt

Och så har hon hittat lilla tummen, mys

Tröttis

Hoppas att vi får ses snart igen lilla Silje


HELGEN

En tur till skogen resulterade i denna fångst. Inte dåligt för en svampplockaroskuld;)

Hoppas att det blir en tur nästa helg också för det var riktigt mysigt (minus myggen)


VÄLDIGT KÄR/OBEGRIPLIGT ENSAM

Jag är lycklig. Min favorit från förra årets Idol - Linnéa - har släppt en singel. Jag lyssnar och jag n-j-u-t-e-r.

Igår hade vi företagsspel i skolan. By far det roligaste jag gjort under min utbildning. Vi skulle leda ett företag under en 10 års period, dvs under 12 timmar. Jag var marknadschef i vårt lag och vi gick inte i konkurs:)
Sen blev jag bjuden på indiskmiddag med tillhörande vin (lill-lördag) hemma hos Erika och Eva. Det var super trevligt. Idag var jag dock trött i huvudet eftersom jag för fjärde natten i rad sov cirka 4 timmar. Jag kommer att decka imorgon kl 15 när denna vecka är till ända. För idag körde vi en fem - wait for it - ton timmars dag. Dvs kom precis hem och nu ska jag knyta mig för snart ska jag upp. Men vi gav oss själv sovmorgon till 9 imorgon. Den är välbehövlig. 

Dag 4 utan facebook och det känns lite overkligt.    


RSS 2.0