MÅNDAG...

...och jag gillar't inte!!!!!

NOT FEELING VERY WELL

Efter en underbar gårdag med massa shopping, bebismys, mys med gamla chefen och med gamla grannen. En kväll med god mat och vin och en härligt produktiv morgon tog hösten över. Och jag har mått riktigt kass. Känns för j-vligt att det ska vara så här mörkt och mörkare i en halv år till och så här kallt och kallare. Mina stackars händer mår pyton, min mage vrider sig och mina ögon kan jag inte riktigt hantera. Dessutom har jag fått utslag över kroppen och en massa hemska finnar i ansiktet. Trodde att Dermalogica var bra skit, men nu ska jag ALDRG mer svika Dermanord!!

Dessutom var lillskrutten på väg in med en liten mus innan ikväll. Så numera har vi en innekatt.

Och imorgon är det hemska måndag igen...

Nu ska jag krypa tätt in till älsk och hoppas på att jag ska få några timmars sömn.....

Natta

SITTSÅR

Jag har helt seriöst ont i/på stjärten av allt sittande som sker om dagarna. Tror aldrig jag rört på mig så lite som jag gör nu. I Oslo var det en enda massa traskande dag in och dag ut. Och när jag bodde i Hallsberg sprang jag i alla fall runt som en tok på jobbet. Men nu går jag upp på morgonen, SÄTTER mig i badkaret och duschar, SÄTTER mig framför TV:n och äter, SÄTTER mig på cykeln, SÄTTER mig på föreläsningarna, SÄTTER mig i biblioteket, SÄTTER mig på cyklen hem, SÄTTER mig framför TV:n igen, ARGH... Nu SITTER jag och pluggar(?) men kanske man ska ta sig ut på en kvällspromenix innan jag SÄTTER mig framför TV:n och myser med min älskling som kommit hem:) Mysipysi

SVENSKA HOLLYWOODFRUAR GOES SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE

Visst vill vi se Maria Montazami i "Sveriges värsta bilförare".
-AKTA!!!!
-Nu måste jag tänkaa, snaabbt, och då menar jag riiktiigt snaabbt.....

EFTERLÄNGTADE TORSDAG

Äntligen torsdag! Detta innebär att min putt-nuttig-jättegulliga-sambo kommer hem idag:) Det gör han varje torsdag, sen åker han varje måndag, så till alla er som hatar måndagar -jag hatar den dagen mer/mest!!!

Åhhh på lördag ska jag till Marieberg och spendera mitt studielån. Jag ska trängas med massa andra galna människor som fått lön inte lån, men men. Csn kan ju komma hem här när jag pluggat färdigt och hämta diverse möbler och kläder.

Imorgon är det biljettsläpp till höstens roligaste sittning, dammiddagen!!! Ska bli så himla kul, hoppas bara jag får biljett, är inte den som sitter och köar i flera timmar direkt. Jag tyckte att vi skulle införa en nytradition på skolan. Nollorna/ettorna köar och köper biljetter till sina faddrar. Jobbigt bara att jag fick ett litet gossebarn till fadderbarn, svårt att köp biljett till DAMmiddagen då, hmmm, detta måste vi lösa!!!

OPRODUKTIV DAG

Idag har det inte blivit mycket gjort. Två timmar föreläsning, lite inspirationsurklipp från tidningar, lite läsa, lite promenera och lite prata med bästa syster. Nu ska jag plöja några kapitel, prata med bästa sambon och sen sova (eller DH???)

SLEEPING BEAUTY

Klockan ringde 7, jag la mig i soffan med katten och nyhetsmorgon och vaknade halv 10, attsingen...

Nu ska jag läsa, men lite svårt när sjukt bra program som Malous efter 10 går på TV. Väldigt intressant att höra lite om adeln.

I helgen vill jag till Marieberg och handla, byrå bl.a. Saknar det som f-n. Underbara Närke!

Och på söndag kommer kusin med sambo och hälsar på, mys pys;)

9 VECKOR KVAR TILL JUL!

Är det bara jag som blir stressad? Förstår inte att för varje år som går så blir åren bara kortare och kortare. Jag har bara pluggat sedan augusti 2008 men blir ändå stressad av att jag har så kort tid kvar på universitet, slutar ju redan juni 2012, haha.

9 veckor alltså. Dags att börja inhandla julklappar, eller i år ritar jag nog bara teckningar till alla, typ det jag har råd med, speciellt om jag ska till Åre över nyår, hmm...

Snart får jag lön, eller nja lån i alla fall, likvida medel va fan!


Förra årets julgran som älsk fixade, detta året ska jag välja en alldeles själv:)


GODMORGON

J-vla I-lands problem man ska behöva dras med. Igår kom jag på vid 23 tiden att jag ville ha långa naglar NU. Sagt och gjort. Satte mig och letade upp mina gamla löstippar som vi så flitigt använde på gamla jobbet. Började sätta på dem. Insåg att det bara fanns "stora storlekar" kvar, så då var jag tvungen att börja klippa i dem och det blev inte snyggt. Sen är dem ju så sjukt långa att jag var tvungen att klippa av dem men då rök dem en efter en så då var det bara att dra av eländet igen. Helvete. Snacka om att slösa bort en timme av ens liv:(

Nu är det läsa som gäller innan föreläsningen kl 10 (+akademisk kvart), sen är det att skriva på marknadsplanen, och sen är det kalas hos klasskompis med ost, vin, spelkväll och kakor -mums!

LÅÅÅNG DAG

Har jag haft idag. Orkar inte riktigt med allt i skolan. Det är ju riktigt skönt att bara få plugga till en tenta och där och då får det bära eller brista. Nu sitter vi och skriver en massa hela tiden och det är det enda jag alltid ogillat med skolan, att skriva arbete.

Nästa vecka ska vi vara klara med marknadsplanen och presentera denna för "styrelsen". Väldigt roligt när vi pratade med vår föreläsare/lärare (eller vad man kallar det?!)och jag säger
-ja vi ska ju skriva till en styrelse så känns ju lite konstigt att förklara allt om företaget så ingående
-nej ni ska skriva den till oss ("lärarna")
-jo men, alltså nej, eller, okej!?
vårt väldigt autentiska marknadsplan:)

Blev case skrivning mellan 8 och 12, lunch, skolan 13-19 -Underbara arbetsdagar! Och nu är det bara att fortsätta läsa. Det som i och för sig är skönt med arbete är att man får se resultat. Något konkret.

Åhh vad det är skönt när man arbetar och man ser resultat. Jag jobbade ju som merchandiser/säljare ett tag och det var himla kul att skapa väggar, men det suger ganska hårt när man ska försöka sälja och det kommer fram en som ska köpa ett par par trosor...Merförsäljningen låter då ungefär så här
-Du ska inte ha ett par byxor att ha utanpå?? Inte? Snälla? Du ser ut att behöva ett par byxor? Men vaddå ska du inte ha trosorna heller? Skit i det då DIN J-VLA, BARA GÅ, GÖR DET, JÄVLIGT MOGET HÖRRU!!!!

(Haha försöker lära mig hur man infogar billder hrä, teknisk, jag???)
(Det får bli bildlöst ett tag till)

Nu vill jag ha smoothie till efterrätt efter min super goda pastarätt jag knåpade ihop...;)


KAFFE IS DA SHIT

Sitter här framför datorn och knåpar på de två case vi ska ha på seminariet idag. Hmmm går sådär...Men blev lite bättre sedan jag fick i mig kaffet. Herregud jag har ju druckit kaffe i mer än halva mitt liv, började redan som 11åring, lillgammal?! Jag?!

UPPLÄNDSKA

En kul sak som jag kom på som 19-åring när jag flyttade från underbara Skåne är att vi skåningar pratar om dialekten uppländska. Alltså om du pratar med ickeskårande r och har fina i då pratar du uppländska, andra påstår att det kallas svenska...

SVEDALA ,VA FAN?!

Störande störigt är när ovetande stockholmare, och andra svenskar ovanför Skånes gräns, benämner Sverige som Svedala. Svedala är en skånsk håla, punkt slut.

MELISSA HORN

Vilken sann låt, det är ju precis så det är!

www.youtube.com/watch?v=VNYqOIbotc0

HELGMYS MED BÄSTA SANNA

Igårkväll var det riktig mys kväll med Sanna. Vi åt god oxfilé sen blev det både frödinge kladdkaka och massa godis. Slängde ett öga på filmen Tolovers som inte var särskilt lyckad alls...Men vi satt och gick igenom härliga minne från Oslo där vi bodde i 2 respektive 3 år. Vilken härlig tid när man tänker tillbaka på det. När filmen var slut såg vi slutet på Cocktail som gick på femman(?). Vilka minne den väckte då. En av mina favoritfilmer sen barnsben, den och Pretty Woman. Jämt när jag var liten såg jag på dem när jag var hemma, sjuk från skolan. Myssss

Saknar Oslo som attan nu....

LÖRDAGMORGON


La mig kanske a little to late igår. Snozzade in i det sista så någon tvätt blev det inte. Men med kaffe, jordgubbssmothie och google så klarade jag nästan hela, se själv:)

Så här såg det ut när jag kryssade, nääästan klar

Almost done...


och det var denna godingen som jag lyssnade på, är man student har man inte råd med äkta vara, men nästan lika bra som en Tivoliradio tycker jag allt att den är:)

Och denna lilla blyga flicka har gått ut för att leka, snart vankas det lördagsgott, dvs blötmat, då trivs hon;)

Helgens planer!

Plugg plugg plugg och vin:) Imorgon ska jag vara uppe klädd och kaffet ska vara klart kl 10 (ev en maskintvätt innan också?!) Sen ska det kryssas:) Måste läsa kap 6 och 9, göra case 6 och 9 och skriva ca 2 sidor på arbetet!!! Och träna, jag vill träna bodypump, får se hur axeln känns...

Haha glömde säga att för er som inte testat peggle och the impossible quiz så kan ni lätt slå ihjäl några timmar på det om det faller er in, det är helt underbara spel!! Nyfunna kärlekar. Borsta borsta liten tand....zzzzovaaaa

Massa vin och premiärglögg

Oowoops! Jag skulle ju inte börja dricka glöggen förrän efter första november, men helt ärligt, vem kan vänta??! Den var i alla fall helt ok årets klementinblossa-glögg. Me and E har ätit choklad, och druckit både rött och vitt vin à la Suisse. Mkt mumsigt.

Sen fick vi för oss att gå igenom tentan. Och va fan? Förstår INTE varför jag fick så lite poäng...

Älsk har kompisar på besök. Men de är ute och svirar, troligtvis Flamman eftersom det inte går att ringa till honom. Innan de åkte satt vi och youtubade och P visade animerad film han tittade på som lillenpöjk. Där var det VM i dålig svenska (-det är honoms hus, bla!!). Sen såg vi Coco avant Chanel och vi lyckades hitta en subtitle som var vm i dålig i engelska. Haha mina språk kunskaper har blivit något lite sämre idag med andra ord...Bingen snart tro???

Bästa hjärtat

Söt gubben förstod att jag blev ledsen när jag missade tentan och satte sig i bilen och pinade hem direkt. Väl hemma hade han choklad och röda rosor med sig somnade han. Och middagen som utlovades fick jag laga själv kl 20. Ibland lyckas man tydligen bara halvvägs.....

Tentamiss och Bodaborgmiss!

Trodde att det gck så bra, haha, det gjorde det inte. Detta innebär att jag troligtvis inte kan följa med till Bodaborg eftersom jag då sitter och skriver omtenta. Sugit!!

Nu har jag varit och köpt min efterlängtade tivoliradio-kopia på Kjell&co. Imorgon blir det melodikryss lördagsmys, åhh vad jag längtat. Kul att H sa förra veckan att jag och E gör så vuxna saker, sa jag att vi ska ha vin och choklad kväll ikväll, Schweitzisk sådan:)

Sena kvällar, tidiga morgnar!

Marknadsföring is not da shit, det är flum. Kan vara en anledning till att jag skjuter på plugget, as much as possible. Och att jag är besatt av dåliga tvprogram i klass med hollywoodfruarna. Nu måste jag istället sitta efter officiell läggtid och läsa de kapitel jag inte riktigt lyckats avverka i veckan. Jag skulle dessutom skrivit färdigt min del på marknadsplanen , men men det är ett senare bekymmer...

Imorgon kommer dessutom älsk hem. Då vill jag ha kvalitetstid med honom och Lilltjejen, men det blir väl till att plugga ikapp, argh.

Idag hade vi väldigt imponerande gästföreläsare. Han läste också sprek (eller de var två, men bara en som imponerande). Snubben i fråga var fortfarande student, men hade även ett företag sedan 4 år tillbaka som omsatte 20 miljoner 2008. När jag försökte hitta något fel på killen (för att känna mig en liten gnutta mindre dålig) kom jag på det. Han kan omäjligt ha tid med en flickvän stackarn. Sitter där hemma alldeles själv och tittar på sina pengar och får leta brudar på spraydate....Då kläcker han ur sig att han blivit pappa för 2 och en halv vecka sedan och ögonen började glittra. Fan det är bara att lägga sig, vissa människor kan allt. Vissa kan ännu mer. Själv kan jag mindre...

Imorgon är det 8 som gäller. Skriva skriva skriva (och fika!) (och träna?). Men kan nog snozza 5 då vi har Mehr-än-nogh som inte vinner sm i att komma i tid i alla fall (eller att passa tider överhuvudtaget)

Natta folkens

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0