SYR

Har daglig syjunta här hemma och har nu producarat fram 2 tjusiga kuddar till soffan. Den ena är i och för sig bara 3/4 färdig, men jag behöver en längre nål för att fixa det sista. Om mindre än 2 veckor kommer föräldrarna hit, mmmm det ser jag fram emot:)


MISS THIS


FACEBOOK-PAUS

Jag har inaktiverat mitt facebook-konto. Kände att jag behövde en paus då det tar för mycket av min energi, på flera plan. Dessutom avslutade jag mitt konto på bloglovin så att jag inte stressar med en sån onödig sak. Hallelujah!


FINALLY

Jag klarade Kalkylering&Budgeterings-tentan, sjätte gången gillt tror jag att det var. SKÖNT! Det firar jag med en kopp kaffe och plugg. Festligt:) 


FIN BESÖK

I fredags hade vi margerita kväll hos Erika. Det skulle bli en lugn tillställning, men nja var hemma vid 3. I går kom Josefine hit. Vi mös i solen med kaffe, gick till stan och kikade på internationella marknaden. Åt glass på Bosses Glassbar. Sen grillade vi och satt ute och drack vin till kl 22. Det var nog sommarens sista sköna kväll. Riktigt härlig sommardag vi fick.


FRÖKEN TÖMD PÅ BLOD

Idag har jag varit hos doktorn, kommit till insikt och gjort en massa tester. Vi får se vad svaret blir. Sen har vi "löst" vårt första case, imorgon är det redovisning sen är det dags att ta tag i nästa. Hua vad vi ska jobba. Pappa har bjudit på middag också och nu sitter jag och läser. Lite kort update:)


FARBROR/FRU DOKTOR

Imorgon är det dags. Min mage skall börjas utredas. Jag säger bara lycka till att hitta nåt där. Men ska bli skönt att komma iväg och se OM de faktiskt hittar något, för så här ska det väl inte vara? 

Skolan har dragit igång och enligt en gammal student väntar oss 10 veckor av helvete, I couldn't be happier;)

Erika har varit här och vi har promenerat, ätit och snackat skit. Det var välbehövligt. Nu lite plugg innan bingen.  

Auf wiedersehen


SILJE MAJVI JOSEFIN

I helgen har jag träffat ett litet mirakel. Kan knappt bärga mig till att åka ner till Ystad och träffa henne igen. Så liten och spröd med världens minsta fingrar och tår. Och världens sötaste lilla groda. Du är så välkommen till världen lilla du.


BÄSTA SANDRA

Idag har ingen mindre än min fina vän Sandra fyllt 25! Grattis Grattis kära du!

Sandras och mitt äventyr tillsammans började i Eastbourne 2002. Hoppas innerligt att vi kan återvända för att öppna våra kuvert "Do not open until 2012" i juni nästa år. Hela gymnasietiden hade vi telefondejter varje vecka och mycket av studiebidragspengarna gick till tågresor eslöv-laholm. Många kvällar på Madison i Båstad. Rhodos 2004, Cypern 2005, Oslo 2007, Mallorca 2007. I Oslo bodde vi tillsammans (sov i samma säng på 12 kvm) och jobbade tillsammans och även när vi inte bodde tillsammans så åt vi alltid middag tillsammans. I våras (somras) var Sandra och hälsade på i Lyon och det var för underbart! Nu har hon bosatt sig i Australien och det hade varit fantastiskt att resa och hälsa på, men tror inte att mina kronor på banken tar mig så långt. Jag saknar henne så!!!
Sandra, jag saknar dig så och detta fick bli mitt "tal";)
   


SJUK - IGEN

Igår satt jag och pluggade när det plötsligt högg till i magen och och tåranra började rinna. Tänkte att de skulle gå över, men när Mats åkte och handlade runt fyra tiden hade jaag galet ont, men på ett annat ställe i magen. Jag gick och la mig en stund och vila innan maten. Men av maten fick jag bara i mig lite innan attackerna satte in igen. Sen låg jag krökt över toaletten till kl 21 ungefär. Inget pluggat där inte och jag inte kapabel att ta mig till skolan eftersom den smärtan som jag hade i högra sidan efter en av mina sjukdomsperioder har kommit tillbaka och hindrar mig från att gå upprätt, sätta på strumpor och rent allmänt röra på mig. Det kunde inte kommit mer olägligt!!!

TRE RUM OCH KÖK

Åh, jag trivs så himla bra i vår nya lägenhet. Jag skulle kunna bo så här typ för alltid (minus att den ligger i Linköping, inte har riktig trädgård och att vi måste flytta ut om 11 månader). Men en trea är helt perfekt. Jag har ju för böveln ett "kontor". Här sitter jag instängd och pluggar och när tid och lust faller in ska jag sitta här och sy. Förstod inte grejen alls med ett helt svart rum. Men vi har grejer som passar bra in. Blommiga gardiner i beiget, brunt och svart, bruna krukor, guldiga ramar och ek skrivbord. Nej men gud vad fint jag bor nu, *klapp på axeln*.

Dessutom ska en 1,20 säng in här och ev en fåtölj. Då blir detta som mitt gamla flickrum. Känns extra galet när jag går in i detta extra rum att det är ungefär samma storlek som min gamla "lägenhet" i Oslo...


TOS-DRESS

Denna Tiger of Sweden klänning som jag hittade inne hos Sofi Fahrman http://blogg.aftonbladet.se/22226 får gärna flytta in i min walk-in. Påminner min om min klänning som jag köpte på Vingåker förra året. Hmmm ska kanske åka dit nån gång när man får pengar igen....


Den är inte alls lik, men man känner igen en Tiger när man ser den.


EFFEKTIV

Biblioteket från öppning till stängning (9-16), kaffe med Johanna, städat badrummet, rensat på uteplatsen, ätit och kollat på Project Runway. Känns som en galet effektiv dag eftersom jag nu har ca tre timmar på mig att plugga igen innan jag ska möta Sanna på stan för ett glas vin (torsdagar är Linköpings lill-lördag:) ).

Project Runway är för mig ett nytt program eftersom jag inte haft tv3 tidigare och jag liksom aldrig intresserat mig för att streama det heller, dumma dumma mig. Men nu har jag sett säsong 3 och har alltså säsong 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8 och 9 kvar att se hahaha..

Och den lilla dockan ska heta Silje. Silje Netterheim:)


FÖR JAG HAR BARA REGN HOS MIG

Skulle vara i biblan idag när de öppnade kl 9 och heeela morgonen (från 7) har bjudit på solsken, men just som jag skulle ut så öppnade himlen sig. Får sitta en stund köket och försöka plugga innan jag testar på nytt. Enligt yr.no ska det inte regna såååå himla mycket...

Boohoo och tummen ner för regnet!!


LILLASESSAN

Jag får mms av syrran på den lilla sessan varje dag och jag n-j-u-t-e-r. Kan sitta och titta på bilderna lääänge och måååånga gånger. Tänk så mysigt det då blir när jag får träffa henne IRL.


FÅGELHOLK

I reklamen för http://Bluebox.se i Damernas Värld såg jag dessa nyckelringar. Hur fantastiska är de inte? Finns i flera färger så att alla familjemedlemmar kan känna igen sina knippor. Jag vill ha! Och fågeln är även visselpipa, så lite som ett överfallslarm och nyckelring i ett.


JAG HAR BLIVIT MOSTER

Idag var det dags för lilla smurfen att se världens ljus. Hon är varmt välkommen till denna värld och jag längtar ihjäl mig för att få se henne!

Grattis Johanna och Ola!!!

RSS 2.0