ARGH VILKEN MISS

Igår kväll satt vi och drack lite vin sen tog pojkarna och drog till nåt casino i närheten. Jag och Erika fixade och trixade med datorn och till sist kunde vi kolla på HippHipp och Året med kungafamiljen. När klockan närmade sig halv 1 gick vi ut, men då hade bussar och t-banor slutat gå (!!?) så då gick vi in till Bellecour vilket tog max 25 minuter. Vi mötte upp killarna som varit runt på några barer och som blivit rekommenderade att vi skulle gå till marquez (tror jag det hette) som är en båt. Det var trevligt. Och idag är jag lite tung i huvudet...

Mats väckte mig och ville promenixa i det fina vädret så vi gick ut vid 11.30 och började gå upp mot Croix-Rousse, massa trappor fy vad det kändes. Men åh så fint det var när man kom upp. Massa mysiga affärer, chocolatier, vin-butiker, marknader. Åh I am in LOVE. Men tyvärr låg kameran kvar hemma, så klart...Idag är det runt 15 grader varmt och sol. Ska nog sätta mig på någon uteservering och dricka lite kaffe;)

-------------------------------------------------------------------------------
Update: Henrik tyckte att jag var orättvis som inte berättade att det var han som fixade så att vi kunde se på HippHipp och Året med kungafamiljen. Så de berättar jag nu!! 

Och för er som inte vet vem Henrik är så är det hustomten som stryker våra kläder


Kommentarer
Postat av: therese

Åh jag vill med vara där nuuu!

Turista inte för mycket för du kommer ändå få göra om allt om några veckor igen ;)

2011-01-09 @ 10:28:18
Postat av: martina

ååhh, vad roligt att du kommit ner och att allt verkar så bra!! =).....nu får jag uppdatera mig om ditt nya franska liv här på bloggen. Än så länge har jag ju inget jobb så jag behöver trevliga sysselsättningar som det =)



kram

2011-01-09 @ 11:29:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0